Read the Official Description

In het kort:

 • Geïntegreerde branche-ervaring bereidt u voor op de beroepspraktijk
 • We zijn 5e gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk en 36e in de wereld voor onderwijs in architectuur en gebouwde omgeving (QS-wereldranglijst 2017)
 • Deze cursus is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van de Architects Registration Board (ARB) en het Royal Institute of British Architects (RIBA), die de cruciale tweede fase vormen in de zevenjarige opleiding van een architect
 • Internationale studenten kunnen zich aanmelden

Samenvatting van de cursus

Ons hedendaagse Master of Architecture (MArch) -programma combineert het beste van theorie en praktijk om u klaar te maken voor de professionele praktijk, het betreden van kantoren of het werken met MPhil en promotieonderzoek.

Ons uniek hands-on programma integreert industriële ervaring met academische studie; tijdens het voltooien van je diploma voltooi je brancheplaatsingen waar je een actieve rol zult spelen in het creëren van architectuur en het verbeteren van de praktijk.

Je krijgt meestal de kans om een ​​internationale studiereis te maken, waardoor je je studie-ervaring kunt verrijken en je creativiteit kunt stimuleren. Het bezoeken van sprekers zal ook bijdragen aan uw leren, waardoor u praktijkvoorbeelden krijgt waarmee u een dieper begrip van dit onderwerp kunt ontwikkelen en u inzicht kunt geven in wat nodig is om een ​​gecharterde architect te worden.

Onze academici zijn vooraanstaande architectuurbeoefenaars die regelmatig bijdragen aan onderzoek en de huidige praktijk verbeteren. Hun kennis en ervaring plaatst hen in de voorhoede van dit vakgebied, en als je hier studeert, kun je deze enorme kennisbank aanboren. Onlangs is Stephen Hodder MBE toegetreden tot onze school als gasthoogleraar in de architectuur die ons bestaande team van architectenprofessionals aanvult.

Je zult leren in onze wereldberoemde School of the Built Environment, die op de 5e plaats in het Verenigd Koninkrijk werd gerangschikt en 36e in de wereld voor architectuuronderwijs, in de prestigieuze QS World University Rankings 2017. Je wordt onderwezen in speciaal gebouwde ontwerpstudio's in ons gloednieuwe New Adelphi-gebouw. Deze zorgvuldig ontworpen ruimtes bevatten de specialistische apparatuur en hulpmiddelen die u nodig hebt om uw creativiteit te inspireren en uw ideeën uit te voeren.

Cursusstructuur

In het eerste jaar van de MArch profiteer je van stage-ervaring in architectenbureaus en ontwerpbureaus als onderdeel van de op ontwerp gebaseerde modules (ie Performative Technologies - materiaalaangelegenheden, geavanceerde digitale ontwerptechnologieën, stedelijke ecologie). Door deze stages kunt u uw professionele vaardigheden en begrip van de realiteit van het veld ontwikkelen.

Uw persoonlijke ontwikkeling wordt op elk niveau van de MArch gestimuleerd door middel van gestructureerde workshops en andere activiteiten, met de onderzoeksvaardigheden die u ontwikkelt, zodat u zelfgestuurd kunt zijn. De tweejarige opleiding zal culmineren in een semesterlang ontwerponderzoeksproject - een proefschrift - waarin je een architectonische positie verwoorden die uitkijkt naar de professionele praktijk.

Om een ​​PgCert-kwalificatie te behalen, voltooi je 60 credits; om een ​​PgDip te verdienen, voltooi je 120 credits; de volledige MArch wordt gevormd door 240 credits.

Year One-modules kunnen zijn:

 • Histories and Theories (15 credits)
 • Design Studio 1: Performatieve technologieën - materiële aangelegenheden (30 studiepunten)
 • Geavanceerde digitale ontwerptechnologieën (15 studiepunten)
 • Advanced Practice Management and Law (15 studiepunten)
 • Design Studio 2: Urban Ecologies (45 studiepunten)

Twee jaarmodules kunnen zijn:

 • Dissertatie (30 studiepunten)
 • Ontwerpstudio 3 (30 credits)
 • Ontwerpstudio 4 (60 studiepunten)

Let op, exacte modules kunnen verschillen om de inhoud up-to-date te houden. Je mentor zal je kunnen adviseren over de modules waar je aan zult studeren of voor het begin van het programma.

Toelatingseisen

Mate

Kandidaten voor de Master of Architecture (MArch) -programma hebben meestal een eerste graad in de architectuur van een geaccrediteerde undergraduate-programma (normaal met ARB / RIBA deel 1 vrijstelling). Meestal hebben studenten een minimum behaald van een hogere tweede klasse graad (2: 1). Hoewel het niet vereist is dat nieuwkomers ARB deel 1 hebben voltooid, moeten alle delen (1, 2 en 3) worden ingevuld om te worden toegelaten tot het Britse architectenregister.

Portefeuille

Aanvragers moeten een elektronisch werkportfolio indienen als onderdeel van het aanvraagproces. Kandidaten die een portfolio hebben dat blijk geeft van een passie voor architectuur en die hebben aangetoond dat ze op hoog niveau kunnen presteren, komen in aanmerking voor een plaats op de cursus en voor een interview. De portfolio moet relevant werk uit een niet-gegradueerde architectuurcursus bevatten die de realisatie van ARB / RIBA deel 1 (of niet-VK-equivalent) laat zien, evenals alle in de praktijk uitgevoerde werkzaamheden die relevant kunnen zijn. Portfolio's moeten een scala aan creatieve en representatieve media laten zien, inclusief verschillende vormen van tekenen en driedimensionaal maken. Relevant geschreven werk moet ook worden opgenomen.

Salford Alternative Entry Scheme (SAES)

We verwelkomen sollicitaties van studenten die mogelijk geen formele / traditionele toelatingscriteria hebben maar wel relevante ervaring hebben of in staat zijn om de cursus met succes af te ronden.

Het Accreditation of Prior Learning (APL) -proces kan u helpen om uw werk- en levenservaring te laten meetellen. Het APL-proces kan worden gebruikt voor toegang tot cursussen of om u vrijstellingen te geven voor onderdelen van uw cursus. Twee soorten APL kunnen worden gebruikt voor toegang: de accreditatie van voorafgaand gecertificeerd leren (APCL) of de accreditatie van prior experensial learning (APEL) .

We hebben geen referenties nodig op voorwaarde dat je de standaard academische toelatingseisen hebt. Als je dat niet doet, dan zullen we je vragen om het hierboven vermelde Accreditatie van eerdere leerproces aan te vullen.

Engelse Taalvereisten

Internationale aanvragers moeten een bekwaamheid in het Engels tonen. Een IELTS-score van 6,0 zonder band onder 5,5 is hier het bewijs van.

Profiel van de aanvrager

De MArch is ontworpen voor diegenen met een passie voor architectuur, een hang naar kennis, een verlangen om te experimenteren en die zich willen bezighouden met vooruitstrevende architectuurontwerppraktijken waarin geavanceerde technische vaardigheden, 'live' briefing en praktijkgericht leren ingebed. De MArch biedt de tweede fase in de zevenjarige opleiding van een architectuur.

Vergoedingen 2018-19

 • Voltijd: £ 9.250 per jaar
 • Parttime: uw jaarlijkse vergoeding wordt berekend naar rato van de volledige vergoeding volgens het aantal studiepunten dat u studeert.
 • Voltijd Internationaal: £ 12,600 per jaar

Bijkomende kosten

U moet ook rekening houden met verdere kosten, zoals boeken, briefpapier, drukwerk, bindend materiaal en algemene kosten voor reis en bezoek.

Onderwijs

 • Het programma is gebaseerd op een modulaire structuur van meer dan twee jaar, waarbij elke module leert en geschikte vaardigheden ontwikkelt in overeenstemming met zijn positie in de algemene structuur, en complementair aan de andere modules op elk niveau.
 • Intensieve 'diagonale' workshops zijn ingebed in het hele programma om te zorgen voor integratie in de modules en een holistische benadering.
 • De leerresultaten worden bereikt door een combinatie van ontwerpstudio-gebaseerd en seminar-geleid leren dat bestaat uit lezingen (inclusief van uitgenodigde practici), seminars, tutorials en workshops, ondersteund door studentenpresentaties, symposia en peerfeedback.
 • Work-based learning / industrie-ervaring - waarin studenten zullen optreden als 'consultant-onderzoeker-ontwerpers' - zullen specifieke modules aanvullen, gericht op het testen van de theoretische concepten tegen hun praktische implementatie.
 • Normaal gesproken zal een internationale studiereis worden opgenomen in de leer- en onderwijstrategie.
 • De lezingen zullen studenten betrekken bij verschillende taken en discussies over problemen. Je wordt actief aangemoedigd om je kennis te vergroten door verder te lezen en te bezoeken.

employability

Carriere vooruitzichten

Studenten die afstuderen aan de MArch kunnen werken, meestal in architectenbureaus, maar ook in andere gebouwde omgevingen en ontwerppraktijken. Degenen die hun loopbaanontwikkeling in de architectuur willen voortzetten, zullen naar mogelijkheden zoeken om zich te bezighouden met de vereiste 24 maanden professionele praktijk voordat zij deel 3-examen afleggen.

Verbanden met de industrie

Ons ervaren internationale programmateam onderhoudt sterke banden met de architectuur-, engineering- en bouwsector, inclusief lokale en internationale architecturale praktijken. Deze sterke link met de beroepen zorgt voor een stimulerend aanbod van externe gastdocenten, evenals plaatsingsmogelijkheden.

Program taught in:
Engels

See 15 more programs offered by University of Salford »

Last updated April 15, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
12,600 GBP
£ 12,600 Internationaal / £ 9,250 VK
By locations
By date
Begindatum
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

https://vimeo.com/215632614