Lees de Officiële Beschrijving

MArch Architecture

MArch Architecture

Deze cursus is gericht op het ontwerp, met de nadruk op een op onderzoek gebaseerde benadering die architecten met een brede kijk ontwikkelt - competent om te werken binnen zowel lokale als mondiale gemeenschappen en contexten. Geaccrediteerd door het Royal Institute of British Architects (RIBA), richt de cursus zich op productieve architectuur, met de nadruk op 'denken en maken' binnen bepaalde plaatsen en contexten.

Deze cursus heeft tot doel globale architecten te ontwikkelen die goed zijn in zowel lokale als internationale contexten. U profiteert van:

 • een levendige, multidisciplinaire onderwijs- en leeromgeving
 • vrijstelling van de deel 2-examens voor de RIBA
 • een enthousiast personeelsteam ondersteund door gereputeerde beoefenaars met vooraanstaande gasthoogleraren
 • gloednieuwe les-, CAD- en studioruimten op een locatie in het stadscentrum
 • kansen voor live projecten en ontwikkeling van individuele architectonische specialisatie
 • bezoeken ter plaatse en excursies, inclusief een internationale studiereis (inbegrepen in uw kosten)
 • een commitment aan duurzaamheid die ten grondslag ligt aan het curriculum.

Deze tweejarige full-time cursus is bedoeld om afgestudeerden te vormen die gemotiveerd, onafhankelijk, zelfgestuurd en sociaal verantwoordelijk zijn.

De ontwerpmodules worden gestuurd door vooraanstaande beoefenaars of academici, meestal van buiten de universiteit. Dit plaatst architectuurontwerp en -oefening centraal in de cursus.

Wat ga je studeren

De MArch heeft zes belangrijke strategische ambities vastgelegd:

 • opvoeding van de architect met een wereldwijde blik;
 • onderzoek naar en door ontwerp;
 • verticale studio en 'denken en maken';
 • het vormgeven van zowel de bestaande als de nieuw gebouwde omgeving;
 • het vieren van individueel en collaboratief werk; en
 • bewustzijn van de cross-disciplinaire aard van de architectuur.

Je zult werken in een speciale studio-ruimte, met de mogelijkheid om te werken aan een verscheidenheid aan projecten die individuele architecturale specialisatie onderzoeken.

Hoe je het geleerd hebt

De cursus wordt gegeven via:

 • projectmatig werken
 • lezingen en seminars
 • excursies en bezoeken ter plaatse
 • kritieken / beoordelingen
 • werkplaats en laboratoriumwerk.

Van u wordt verwacht dat u de verantwoordelijkheid op zich neemt voor uw eigen leren door proactief bij te dragen aan verkennend onderzoek, reflectieve projectontwikkeling en besluitvormingsprocessen.

Graduate-level onderzoek, denken en articulatie zijn fundamenteel voor de cursus, die zal worden ondersteund door componenten ingebed in verschillende modules die zich bezighouden met methodologische benaderingen en het brede scala van onderzoeksmethoden, de architecturale onderzoeker zou moeten verwerven.

De cursus is ook gericht op het benadrukken en stimuleren van samenwerkend (groeps / team) werk als een cruciaal aspect van architectuur en stedenbouw, en de productie, communicatie en levering ervan.

NTU's online werkruimte (NOW) wordt gebruikt om de cursus te ondersteunen. Dit webgebaseerde leerplatform levert lesmateriaal, actuele module-informatie, toegang tot een nieuwsforum en bronnen en de mogelijkheid om cursussen te uploaden en te communiceren met docenten en andere studenten.

Externe beoefenaars dragen bij aan de cursus door beoordelingen en lesgeven.

Internationale excursie

U krijgt de kans sites te bezoeken die context bieden rond uw leerproces. Deze zullen zich richten op specifieke stedelijke, architecturale of technische ervaringen.

Er is ook de mogelijkheid om architectuur te ervaren in een internationale context tijdens uw tweede jaar. Studenten bezochten recentelijk Turijn, Italië, om de verschillende sites te onderzoeken en bestuderen die in hun uiteindelijke projecten zouden worden gebruikt. De reis omvatte bezoeken aan de Mol Antonelliana, ontworpen door architect Alessandro Antonelli, de kerk van Zuid-Lorenzo en het Teatro Regio. Studenten kregen ook de kans om de buitenkant van iconische gebouwen zoals het Palazzo Vela te bekijken.

Hoe zal ik beoordeeld worden?

Er worden verschillende beoordelingsmethoden gebruikt om onafhankelijk, collaboratief en actief leren aan te moedigen. Deze omvatten presentaties, projecten, een examen en een proefschrift.

Carrière en inzetbaarheid

Je loopbaanontwikkeling

NTU heeft een van de beste diploma's in het Verenigd Koninkrijk omdat onze cursussen van wereldklasse u de vaardigheden bieden die de werkgevers tegenwoordig nodig hebben.

De cursus zorgt ervoor dat afgestudeerden zich bezighouden met de industrie door middel van:

 • een verticale studio met gastprofessoren en bekende architecten, stedenbouwkundigen en academici
 • live-projecten vormen een belangrijk aspect van de cursus zowel op het gebied van design als de professionele praktijk.

Deze cursus is de volgende stap om een ​​gekwalificeerde architect te worden.

Afgestudeerden hebben verschillende architecturale functies bekleed in onder meer Davidsons Development, Marchini Curran Associates en HKR Architects, terwijl ze werkten aan hun derde deel.

Toelatingseisen

UK

Waar zoeken we naar?

 • 2.2 honours degree in een RIBA / ARB Deel 1 geaccrediteerde cursus.

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Interview

Als uw portfolio wordt geaccepteerd, wordt u gevraagd een interview te houden met het academische team. Voor huiszoekers wordt u uitgenodigd voor een interview aan de universiteit. Voor EU- en internationale studenten, houdt u een telefonisch interview.

Uw interview zal ons helpen om te beslissen of we denken dat u geschikt bent voor de cursus en zal u helpen beslissen of dit de juiste cursus voor u is.

Internationale

DEEL TWEE ENTRANTS

Geen toegang tot het Erkende Deel 2 Programma zonder een Erkend Deel 1.

We accepteren alleen studenten met een kwalificatie van deel 1 in onze MArch Course. Het MArch-deel 2 is in juni 2015 gevalideerd door het Royal Institute of British Architects (RIBA) en heeft onvoorwaardelijke accreditatie voor deel 2.

Route naar een Registered Architect in het Verenigd Koninkrijk

De Architects Registration Board (ARB) is de onafhankelijke wettelijke regulator van architecten in het VK en is ook de bevoegde autoriteit van het VK voor architecten. Om jezelf een 'architect' in het Verenigd Koninkrijk te noemen, moet je geregistreerd zijn bij de ARB.

Als u zich wilt registreren in het Verenigd Koninkrijk, moet u meestal het volgende houden:

 • Een ARB voorgeschreven Britse kwalificatie op deel 1;
 • Een ARB voorgeschreven Britse kwalificatie in deel 2; en
 • Een ARB voorgeschreven Britse kwalificatie in deel 3, inclusief 24 maanden praktijkervaring.

Dit betekent dat zelfs als je de voorgeschreven kwalificatie van Deel 2 die je aan het aanvatten bent, voltooit en slaagt, zul je nog steeds een ARB voorgeschreven kwalificatie moeten hebben op Deel 1 niveau (plus een ARB voorgeschreven kwalificatie op Deel Drie niveau samen met de vereiste periode van praktische training) voordat u kunt worden toegelaten tot het ARB-register.

Als je al een eerste graad hebt die dezelfde vakken bestrijkt als een UK Part 1-kwalificatie maar die niet door de ARB is voorgeschreven, kom je mogelijk in aanmerking voor ARB's voorgeschreven examen, waarmee je gelijkwaardigheid kunt behalen met deel 1 van het VK. slaagt u met succes voor het voorgeschreven examen op deel 1 niveau, dan kunt u dit gebruiken voor de doeleinden van UK registratie.

U kunt controleren of eventuele kwalificaties die u al bezit, door ARB worden erkend en op welk niveau en u meer informatie kunt vinden over de voorgeschreven examens van ARB en de vereisten voor registratie via de ARB-website - www.arb.org.uk

We geven u ook graag advies over hoe u kunt voldoen aan de vereisten van ARB.

Engelstalige toelatingseisen

Als Engels niet de eerste taal is, moet u ons laten zien dat uw taalvaardigheid sterk genoeg is voor intensieve academische studie. We vragen meestal om een ​​IELTS-test en we accepteren enkele alternatieve Engelse taaltesten.

 • Als je een pre-sessie Engelse taalcursus moet volgen om aan de Engelse vereisten te voldoen, bezoek dan onze

Werk indienen

Als uw eerste aanvraag succesvol is, wordt u gevraagd om een ​​praktische portfolio van uw werk te uploaden naar onze beveiligde site.

Interview

Als uw portfolio wordt geaccepteerd, wordt u gevraagd een interview te houden met het academische team. Voor huiszoekers wordt u uitgenodigd voor een interview aan de universiteit. Voor EU- en internationale studenten, houdt u een telefonisch interview.

Uw interview zal ons helpen om te beslissen of we denken dat u geschikt bent voor de cursus en zal u helpen beslissen of dit de juiste cursus voor u is.

Diversen

Locatie: Stadssite

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 6 andere vakken van Nottingham Trent University: School of Architecture, Design and the Built Environment »

Laatst bijgewerkt op October 3, 2018
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019