MArch Architecture

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Cursus details

Dit is een creatieve, studiogerichte cursus met een sterke toewijding om onderzoek te ontwerpen. Het biedt een internationaal overdraagbaar professioneel architecturaal onderwijs dat leidt tot een kwalificatie die voldoet aan de ARB-overeenkomst (Architects Registration Board) en de gedeeltelijke tweedeling van Royal Institute of British Architects (RIBA). Deze cursus is opgenomen in de door de Commonwealth Association of Architects goedgekeurde cursussen.

Terwijl de ontwerpstudio centraal staat tijdens je studie, word je uitgedaagd om oplossingen te ontwikkelen voor een reeks architecturale ontwerpproblemen. Je cursus zal actuele actuele kwesties in de architectuur onderzoeken, waaronder historische en filosofische gedachten, hedendaagse omstandigheden van stedelijke bewoning, uitdagingen voor een duurzame ecologie en de gevolgen van moderne technologie. Je zult een individuele benadering van architectuur smeden terwijl je je persoonlijke interesses onderzoekt met betrekking tot stedelijke, regionale, nationale en wereldwijde ontwerpperspectieven.

De school is nauw verbonden met professionele verenigingen, zoals de Leeds Society of Architects, de West Yorkshire Society of Architects en de RIBA Yorkshire-regio, en biedt een levendige omgeving voor architecturaal debat. Je studeert bij een divers aantal vooraanstaande beoefenaars, academische opvoeders en gastprofessoren die een breed scala aan mogelijkheden bieden voor architecturale discussie, stimulering en betrokkenheid.

De Leeds School of Architecture biedt een PEDR-monitoringservice (Professional Experience and Development Record) aan voor afgestudeerden met BA (Hons) architectuur, Master of Architecture (MArch) of een vergelijkbare graad. De PEDR is een elektronische registratie van uw professionele ervaring, ontwikkeling en competentie in de architectuurpraktijk en biedt ondersteuning op de Pathway naar registratie of licentiestatus, voornamelijk bij de ARB.

Voordelen van de cursus

Deze cursus biedt hoogwaardig, creatief ontwerponderwijs als basis voor kwalificatie en praktijk als een architect, terwijl voldaan wordt aan de vereisten van Deel 2 voor Architects Registration Board Prescription, Royal Institute of British Architects Validation en de QAA Architecture Subject Benchmark voor definitieve awardprogramma's.

Je hebt toegang tot een uitstekende leeromgeving op Broadcasting Place die studioruimte biedt voor individuele en groepsprojecten. De faciliteiten omvatten parallelle motion boards, flip-top tekenborden, 3D-printers en lasersnijders.

Toelatingseisen

Vereisten: Kandidaten moeten minstens een tweede klasse onderscheiding hebben in het verwante vakgebied Architectuur van een ARB / RIBA geaccrediteerde Deel 1-cursus, ten minste een tweede graad onderscheiding in Architectuur van een niet-ARB / RIBA Deel Een cursus en werkervaring of op zijn minst een tweedeklas onderscheiding in architectuur van een niet-ARB / RIBA-cursus van deel 1 met deel één toegekend via het ARB beoordelingspanel en werkervaring. Een jaar professionele werkervaring in de architectuurpraktijk of een verwante discipline voorafgaand aan binnenkomst is niet essentieel, maar wordt als voordelig beschouwd.

Alle geschikte kandidaten die voldoen aan de toelatingseisen zullen een portfolio van diploma's en werkervaring moeten indienen en kunnen worden verplicht om een ​​interview bij te wonen. Je portfolio moet voorbeelden bevatten van het laatste jaar van je studie, zodat je normaal geen aanvragen hoeft te doen voordat je je studie hebt voltooid. Kandidaten in het buitenland worden ondersteund om dit elektronisch en / of telefonisch te doen.

Alle toepassingen moeten worden ondersteund door een referentie, hetzij academisch of professioneel. Let op: referenties moeten vergezeld gaan van een begeleidende brief op briefpapier of rechtstreeks door de scheidsrechter worden gemaild.

Alle aanvragers moeten voldoen aan onze universitaire Engelse taalvereisten.

Engelse Taal Vereiste: IELTS 6.5 zonder vaardigheden onder 6.0, of een gelijkwaardige kwalificatie. De universiteit biedt uitstekende ondersteuning voor elke sollicitant die mogelijk aanvullende Engelse taalcursussen moet volgen.

VOLWASSEN AANVRAGERS

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van volwassen aanvragers die academisch potentieel aantonen. We hebben meestal wat bewijs nodig van recente academische studie, bijvoorbeeld het voltooien van een toegangscursus, maar recente relevante werkervaring kan ook worden overwogen. Houd er rekening mee dat voor sommige van onze professionele cursussen alle aanvragers moeten voldoen aan de opgegeven toegangscriteria en in deze gevallen kan werkervaring niet als vervangend worden beschouwd.

Als u via deze route wilt solliciteren, moet u verwijzen naar ons beleid inzake universitaire erkenning van voorafgaande leren dat beschikbaar is op onze website.

Houd er rekening mee dat alle aanvragers van onze universiteit moeten voldoen aan onze standaard Engelse taalvereisten van het GCSE-niveau C of gelijkwaardig, variaties hierop zullen worden vermeld in de individuele cursusvereisten.

Baanperspectieven

Na het afstuderen kun je doorstromen naar professionele registratie-examens die toegang geven tot de juridische titel van architect en de mogelijkheid om te oefenen binnen markten in het Verenigd Koninkrijk, de EU en andere rechtsgebieden. Studenten zijn doorgegaan met het behalen van aanzienlijk succes door te werken voor architectuurpraktijken in het Verenigd Koninkrijk en het buitenland. Je kunt ook doorgaan met je studie door te studeren voor een onderzoeks- of specialisatiegraad.

  • Architect (privépraktijk)
  • Architect (lokale autoriteiten)
  • Architect (Overheidsorganisatie)
  • Architect (commerciële bedrijven)

Carriere advies

Ons toegewijde team voor banen en carrières biedt deskundig advies en een groot aantal middelen om u te helpen bij het kiezen en verkrijgen van werk. Of u nu in uw eerste of laatste jaar zit, u kunt met medewerkers van ons Carrièrebureau praten die u advies kunnen geven bij het schrijven van een CV voor het zoeken naar een baan.

Vergoedingen en financiering

VK & EU

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 9250. Het bedrag dat u betaalt, kan elk jaar stijgen om rekening te houden met de gevolgen van inflatie.

Internationale

Het collegegeld voor het jaar voor studenten is £ 12500. Het bedrag dat u betaalt, wordt voor elk jaar van uw cursus op dit niveau vastgelegd.

uitrusting

Design Studios

Onze moderne multimediastudio's bevatten een speciale CAD-suite en gespecialiseerde software, zoals REVIT, waarmee studenten vaardigheden ontwikkelen op het gebied van 3D-ontwerp en het bouwen van informatiemodellering.

Architectuur en kunststudio's

Onze studio's bieden ruimte voor individuele en groepsprojecten en faciliteiten omvatten parallelle bewegingsborden, flip-top tekenborden en werkplaatsen voor boekdrukkunst en grafiek. Onze 3D-printer en lasersnijders kunnen ook worden gebruikt voor het maken van modellen, vormen van kunststof, plasmasnijden en 3D-sculpturen.

Bibliotheek

Onze bibliotheek is 24 uur per dag, zeven dagen per week, elke dag van het jaar geopend en biedt u toegang tot gespecialiseerde boeken en tijdschriften, leerruimtes, computers, multimediafaciliteiten en verhuur van media-apparatuur. Tienduizenden digitale bronnen van onze bibliotheek, waaronder e-boeken, ejournals en databases, kunnen online worden geopend op een tijd en plaats die bij u past.

Zendplaats

Broadcasting Place is een centrum voor creatieve geesten en innovatieve denkers en is de thuisbasis van onze studenten kunst, design en architectuur.

Gym- en sportfaciliteiten

Fit blijven is eenvoudig bij Leeds Beckett - onze fitness-suites zijn gemakkelijk bereikbaar, uitgerust met de nieuwste technologie en beschikbaar voor alle sportleden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds ... Lees meer

Als je studeert aan Leeds Beckett University van Leeds Beckett University je in het centrum van een opwindende gemeenschap en maak je deel uit van een sociale en economische omgeving die de stad Leeds vormgeeft voor de toekomst. Lees Minder
Leeds , UK Online + 1 Meer Minder