MArch Architecture and Sustainable Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus heeft als doel ontwerpers uit te rusten met de nodige vaardigheden om milieuontwerpprincipes al in een vroeg stadium van het ontwerpproces te integreren, waardoor ze echt duurzame gebouwen kunnen leveren.

De cursus van 12 maanden in Architectuur en Duurzaam Ontwerpen is een op ontwerp gebaseerde masteropleiding die is ontworpen om geavanceerde training te bieden op het gebied van geïntegreerd ontwerp van het milieu en duurzaamheid in de architectuur. Het is in de eerste plaats bedoeld voor professionals in de architectuur en in de bouwsector die hun kennis willen verbreden in duurzaam bouwen en de toepassing van principes en principes voor het ontwerpen van het milieu in architectuurprojecten.

De cursus legt de nadruk op een probleemoplossende aanpak waarbij technische en theoretische kennis goed is geïntegreerd in ontwerpprojecten, een unieke leermethode in milieueducatieonderwijs. Door de ontwerpprojecten als voertuigen te gebruiken, maakt u kennis met een geïntegreerde ontwerpaanpak waarbij theorieën en principes voor omgevingsontwerp worden gebruikt om het ontwerpproces te informeren. Ontwerpvoorstellen worden getest en verfijnd met behulp van een reeks fysieke en computergebaseerde simulatietools die beschikbaar zijn in onze faciliteiten van wereldklasse. Naast dit ontwerp worden ook andere modules gegeven om dit proces te ondersteunen.

Belangrijkste feiten

 • Het Departement voor Architectuur en Gebouwde Omgeving heeft tot doel je vakbekwaamheid en de ecologisch verantwoorde houding te ontwikkelen die nodig is in de snel veranderende wereld van vandaag.
 • De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbanden met buitenlandse instellingen. U hebt wellicht de mogelijkheid om conferenties, seminars en trainingscursussen in het Verenigd Koninkrijk en in het buitenland bij te wonen.
 • De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbanden met architectenbureaus en milieuontwerpadviseurs in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten. Deskundigen in het veld worden vaak uitgenodigd om u lezingen, tutorials en ontwerpbeoordelingen te geven.
 • Je hebt misschien de kans om een ​​aantal van de bekendste mensen uit het veld te ontmoeten en samen te werken.
 • Deze cursus kan je helpen om je carrièrehorizon te verbreden, kritisch denkvermogen te ontwikkelen, en interpersoonlijke communicatie en professionele presentatievaardigheden te ontwikkelen.
 • De cursus biedt interdisciplinaire interactie en debat, terwijl je werkt met professionals uit andere industriële sectoren en ervaringen deelt, en je professionele netwerk van contacten en ondersteuning kunt verbeteren.
 • De persoonlijke voordelen van deze cursus zijn een bredere carrièrehorizon, de ontwikkeling van kritisch denkvermogen, de ontwikkeling van interpersoonlijke communicatie en professionele presentatievaardigheden, interdisciplinaire interactie en debat, het werken met professionals uit andere industriële sectoren en het delen van ervaringen, evenals het verbeteren van uw professioneel netwerk van contacten en ondersteuning.
 • Deze cursus draagt ​​momenteel geen professionele accreditatie over in het VK.

Cursus details

De MArch Architecture and Sustainable Design is een masterdiploma op basis van het Departement van Architectuur en Gebouwde Omgeving en wordt full-time aangeboden over een periode van een jaar (september tot september).

Deze cursus behandelt de toepassing van de theoretische en technologische aspecten van milieu-ontwerp en duurzame architectuur in gelijke mate bij projecten voor creatieve studio-ontwerpen. Daarom zijn architecturale ontwerpprojecten een kernonderdeel van de cursus.

Deze cursus legt de nadruk op probleemoplossing, waarbij technische en theoretische kennis wordt geïntegreerd in ontwerpprojecten, een unieke leermethode in milieueducatieonderwijs.

Cursusinhoud

Projectopgaven van Studio's zijn zoveel mogelijk gebaseerd op real-life projecten en deelname aan nationale of internationale wedstrijden zal vaak worden aangemoedigd en ondersteund. Studenten zullen ook worden aangemoedigd om hun werk te presenteren op nationale of internationale conferenties en evenementen.

Dissertatieonderwerpkeuzes zullen worden aangeboden door deskundig personeel, maar u kunt ook een onderwerp van uw interesse kiezen in de context die voor u het meest relevant is om uw kennis verder te ontwikkelen in geïntegreerd milieudesign en duurzame architectuur.

In de herfst- en de lente semesters voltooi je 120 studiepunten modules, waaronder twee ontwerpmodules. Dit zijn studio-gebaseerde oefeningen waarbij praktische vaardigheden en creativiteit worden uitgedaagd en onderzocht via een architecturaal project. Aanvullende hoorcolleges en seminarmodules bieden een parallelle kennisbasis en intellectuele ondersteuning voor het ontwerpproject en voor het laatste proefschrift.

Je brengt het zomersemester door met het produceren van een proefschrift met begeleiding van 60 studiepunten. Dit is een diepgaande studie van een individueel bepaald onderwerp en is een kans om een ​​groot stuk onafhankelijk onderzoek uit te voeren dat de individuele interesses en ambities weerspiegelt. Eerdere dissertatie-onderwerpen omvatten:

 • comfort in gebouwen
 • licht in heilige gebouwen
 • een visueel genot en een stralende omgeving
 • licht in musea en tentoonstellingsruimten
 • het ontwerpen van duurzame en veerkrachtige gemeenschappen
 • klimaatbestendig ontwerp van energiezuinige gebouwen
 • optimalisatie van het ontwerp van woningen om de afhankelijkheid van energie te verminderen
 • de toepassing van de eerste benadering van de stof in verschillende klimaten
 • de toepassing van vernaculaire architectuurstrategieën in modern design
 • de toepassing van een geïntegreerde benadering van het milieuontwerp in verschillende klimaten
 • ontwerp voor toekomstige klimaatverandering via de goedkeuring van de geïntegreerde ontwerpbenadering

Leerresultaten

Na afronding van deze cursus hebt u de kennis en het inzicht in de kansen en voordelen die voortvloeien uit de toepassing van een geïntegreerde benadering van het milieuontwerp in duurzame architectuur. Je hebt ook een vermogen ontwikkeld om voorspellingsinstrumenten voor gebouwprestaties te gebruiken om ontwerpvoorstellen te verbeteren en te verfijnen, en een volledig begrip van de rol van architecten bij het ondersteunen van duurzame ontwikkeling.

Studenten die de MArch Architecture and Sustainable Design cursus volgen, ontwikkelen:

 • een goed begrip van de rol van architecten bij het ondersteunen van duurzame ontwikkeling
 • een goed begrip van het belang van het microklimaat en de context van de site in architectonisch ontwerp
 • het vermogen om het originele denken, ontwerpen van experimenten en creativiteit uit te oefenen
 • het vermogen om een ​​geïntegreerde benadering van het milieuontwerp toe te passen in architectuurprojecten
 • het vermogen om voorspellingshulpmiddelen voor gebouwprestaties te gebruiken om ontwerpvoorstellen te verbeteren en te verfijnen
 • het vermogen om ideeën effectief te communiceren in verbale communicatie en schriftelijke rapporten
 • interpersoonlijke communicatie en professionele presentatievaardigheden

modules

 • Masters Studio 1 (Environmental Design A) (20 studiepunten)
 • Advanced Environmental Design (20 studiepunten)
 • Masters Studio 2 (Environmental Design B) (30 studiepunten)
 • Casestudieproject (20 studiepunten)
 • Onderzoek en professionele vaardigheden, hulpmiddelen en methoden (20 studiepunten)
 • Keuze (10 studiepunten) Keuzemogelijkheden: K14SUD Sustainable Urban Design; K14FCT-ontwerpfabricage; K13UDT Urban Design Theory
 • Dissertatie (60 studiepunten)

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Modules kunnen worden gewijzigd.

Careers

Het Departement voor Architectuur en Gebouwde Omgeving, onderdeel van de Faculteit Ingenieurswetenschappen, heeft een internationale reputatie voor zijn onderwijs en onderzoek en werkt samen met toonaangevende instellingen over de hele wereld op het gebied van architectuur, stedenbouw en duurzaamheid.

De afdeling staat bekend om haar toewijding aan interdisciplinair onderwijs en onderzoek, en daarom worden onze postdoctorale medewerkers internationaal erkend als hebbende de vaardigheden die nodig zijn om de hedendaagse uitdagingen voor de beroepen in de gebouwde omgeving aan te gaan.

Deze cursus geeft u de praktische kennis en vaardigheden op het gebied van milieuontwerp die zeer gewild zijn bij werkgevers. Dit mastersprogramma is projectgericht en speciaal ontworpen met het oog op het architecturale vakmanschap. Milieuontwikkelingsprincipes, zowel op stedelijke schaal als op bouwschaal, zullen professional een springplank bieden voor uitvindingen in architecturaal en duurzaam ontwerp.

Na de succesvolle afronding van de cursus kunnen studenten:

 • integreer milieuvriendelijke ontwerpprincipes in architectonisch ontwerp
 • vol vertrouwen aan een duurzaam architectonisch ontwerp
 • deskundig advies geven over de toepassing van milieu-ontwerpprincipes in de praktijk
 • geef deskundig advies over duurzaamheid in de gebouwde omgeving
 • werk beter in multidisciplinaire teams

Onze afgestudeerden profiteren vaak van de versnelde promotie in de bouwsector en genieten van de erkenning van hun professionele vaardigheden door werkgevers en klanten over de hele wereld.

Als studenten enige eerdere ervaring hebben in de bouwsector, kan het MArch Environmental Design hen in staat stellen loopbaankansen te vinden om van richting of sector te veranderen.

De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.

Werkgelegenheid Vooruitzichten

De Universiteit van Nottingham wordt consequent genoemd als een van de meest doelgerichte universiteiten door de meest vooraanstaande Britse werkgevers in Groot-Brittannië, volgens The Graduate Market, 2013-2017, High Fliers Research, en kan je een voorsprong bieden als het gaat om je carrière.

De meeste afgestudeerden van MArch Architecture en Sustainable Design zijn werkzaam in architectenbureaus, milieuadviesbureaus of universiteiten over de hele wereld.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: 2.1 (Hoger 2e klasse Hons-diploma of internationaal equivalent)
 • Overige vereisten: Architectuurontwerp-werkportfolio moet worden ingediend
 • IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder