MArch Architecture Design

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De 12 maanden durende MArch Architecture Design cursus richt zich op de ontwikkeling en toepassing van specialistische bouwkundige kennis en geavanceerde ontwerptechnieken en -technologieën.

Deze cursus is oorspronkelijk opgezet om te reageren op de toenemende concurrentie in de professionele aanschaf van gebouwen en de groeiende vraag naar specialistische kennis en vaardigheden bij het nastreven van architecturale excellentie. Het biedt de mogelijkheid om zich te concentreren op architectuur of stedenbouw, menswetenschappen, milieuontwerp en technologie tot een hoog niveau van verfijning zonder de noodzaak om binnen één vakgebied te werken.

Belangrijkste feiten

 • Als onderdeel van zijn opdracht zal het Departement voor Architectuur en Gebouwde Omgeving je vakbekwaamheid en de ecologisch verantwoorde houding ontwikkelen die nodig is in de snel veranderende wereld van vandaag.
 • De afdeling heeft sterke samenwerkingsverbanden met buitenlandse instellingen.
 • Dit interdisciplinaire programma deelt modules met andere postdoctorale cursussen binnen de afdeling.

Deze cursus concentreert zich op de ontwikkeling en toepassing van specialistische bouwkundige kennis en geavanceerde architectuurontwerptechnieken.

Via een reeks gespecialiseerde lezingen, seminars en ontwerpstudio-modules onderzoekt u actuele en toekomstige problemen waarmee stedenbouwkundigen, architecten en technologen te maken hebben en ontwikkelt u de vaardigheden, kennis en bewustzijn die vereist zijn in de snel veranderende wereld van hedendaags architectuuronderzoek en -praktijk.

Het MArch Architecture Design wordt full-time over een jaar aangeboden. Het geeft geen professionele accreditatie in het VK.

Cursusinhoud

In de herfst- en de lente semesters voltooi je 120 studiepunten modules. Dit omvat een groot onderzoeksgericht designpakket in een van de specialistische gebieden die in elk semester worden aangeboden, bestaande uit een studioproject en seminarreeksen, evenals een aanvullende module voor lezing / seminar.

Tijdens het zomersemester voltooit u een schriftelijk proefschrift van 60 punten.

Tijdens deze cursus breng je wat tijd door met studiobestuurde verkenning en innovatie voor een breed scala aan opties, samen met architecten, stedenbouwkundigen en technologen in de ontwerpstudio's, seminars en lezingen.

Toelatingseisen

Toelatingseisen: 2: 1 graad (of internationaal equivalent) in de architectuur of een soortgelijk onderwerp. Dit moet modules in architectonisch ontwerp omvatten die 25% tot 50% van het totale aantal punten belopen. Er moet ook een architectuurontwerpportfolio worden ingediend.

modules

Typische modules zijn:

 • Masters Design Project * (20 studiepunten)

 • A ** (20 credits)

 • Masters Design Project 2 * (30 studiepunten)

 • B ** (20 credits)

 • Onderzoek en professionele vaardigheden, hulpmiddelen en methoden (20 studiepunten)

 • Keuzevrij (een van de volgende): K14SUD Sustainable Urban Design; K14FCT-ontwerpfabricage; K13UDT Stedelijke ontwerptheorie en praktijk; K14HRI High Rise-problemen; K13AED Advanced Environmental Design (10 studiepunten)

 • Dissertatie (60 studiepunten)

* Studenten kunnen kiezen uit de 4 of 5 studio-units die aan de MArch-studenten worden aangeboden.

** Studenten selecteren de 20-credit college / seminar module die een vereiste is voor de selectie van hun studio-eenheden (zie *).

Herfst (A): K14IUD Stedelijke ontwerptheorie en praktijk; K14AED Geavanceerd milieuontwerp; K14HRI High Rise-problemen; K14DDF Design Build-theorie en practicum; K14BWP Gebouw met het verleden.

Lente (B): K14DTM ontwerptechnologie en materialen; K14PAC Places Steden en culturen; K14CSP Case Study Project; K14RTA Rethinking Architecture.

De modules die wij aanbieden zijn geïnspireerd op de onderzoeksinteresses van onze medewerkers en kunnen daarom veranderen om redenen van bijvoorbeeld onderzoeksontwikkelingen of wijzigingen in de wetgeving. Deze lijst is een voorbeeld van typische modules die we aanbieden, geen definitieve lijst.

Careers

Het Departement van Architectuur en Milieu heeft een internationale reputatie voor zijn onderwijs en onderzoek en werkt samen met toonaangevende instellingen wereldwijd op het gebied van architectuur, stedenbouw en duurzame energietechnologie.

Het staat bekend om zijn toewijding aan interdisciplinair onderwijs en onderzoek, en daarom worden onze postgraduaten internationaal erkend als hebben ze de vaardigheden die nodig zijn om de hedendaagse uitdagingen voor de beroepen in de gebouwde omgeving aan te gaan.

Het MArch Architecture Design biedt de basis voor geavanceerde carrièremogelijkheden in de architectuurpraktijk en de academische wereld. Studenten worden aangemoedigd om te overwegen verder te studeren voor een hogere graad door onderzoek - MPhil of PhD.

De Universiteit van Nottingham is erkend als het leveren van een gouden standaard in het Teaching Excellence Framework (TEF), dat is gericht op het erkennen en belonen van excellent leren en onderwijzen.

Toelatingseisen

 • Toelatingseisen: 2.1 (Hoger 2e klasse Hons-diploma of internationaal equivalent)
 • Overige vereisten: een portfolio met architecturale ontwerpwerkzaamheden moet worden ingediend.
 • IELTS: 6.5 (niet minder dan 6.0 in elk element)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community.

TheFaculty of Engineering at Nottinghamis known for its world-class research, inspirational teaching, and diverse academic community. Lees Minder
Nottingham , Oviedo , Ningbo + 2 Meer Minder