MAM in duurzaam toerismebeheer

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

U krijgt de kans om de meest innovatieve best practices op het gebied van duurzaam toerisme en verantwoord beheer van hotels te leren.

Je verbetert je leiderschapskwaliteiten en ondernemersvaardigheden door uitdagingen op het gebied van duurzaamheid aan te gaan, toonaangevende toeristische faciliteiten te beheren en beschermde gebieden te beheren.

Ervaringskampen en praktijkgerichte projecten worden begeleid door academici en professionals. Deze projecten maken deel uit van de innovatieve onderwijsmethodologie van SUMAS, waaronder videoconferenties met toonaangevende sprekers in organisaties en bedrijfspresentaties in de klas. Deze activiteiten stimuleren niet alleen het delen van kennis, maar bieden ook waardevolle mogelijkheden voor netwerken om uw loopbaanontwikkeling te verbeteren.

Programma Organisatie

Duur: 1 jaar (voltijd) / 2 jaar (deeltijd)

Inhoud: 9 kernmodules, 5 grote modules, Final Capstone Projects in samenwerking met leidinggevenden.

Begindata: februari en september.

Vereisten voor de MAM-programma's:

Onze universiteit verwelkomt aanvragen van studenten die met succes een bachelordiploma hebben behaald. Nadat u zich heeft aangemeld, neemt ons toelatingscentrum contact met u op voor eventuele verdere vereisten.

  • Aanvraagkosten van CHF 150.
  • Officieel gecertificeerde transcripties en diploma's van bacheloropleidingen, met beëdigde vertaling (indien niet oorspronkelijk in het Engels).
  • CV / CV die zowel volledig onderwijs als elke werkervaring aangeeft in omgekeerde chronologische volgorde.
  • Motivatiebrief die aangeeft waarom je in Zwitserland wilt studeren aan de Sustainability Management School .
  • Als u geen moedertaalspreker bent of de afgelopen 3 jaar niet in een Engelstalige school of in een Engelse werkomgeving hebt doorgebracht.
  • Fotokopie van geldig paspoort of ID.
  • Twee paspoortfoto's.
  • Aanvragen van niet-universitaire kandidaten worden geëvalueerd voor onze Executive-MAM op basis van 3-4 jaar werkervaring.

Programmakosten (campus Zwitserland)

  • Collegegeld - CHF 35,200
  • Klasse materialen - CHF 650

* Uitgaven en materialen omvatten hoofdstukken uit e-boeken en e-tijdschriften. Toepassingen voor simulatiespelsoftware, sluitstukken en studentenreizen zijn extra kosten en niet inbegrepen in de totale prijs.

Ervaringskampen

Onze ervaringskampen over de hele wereld helpen u bewust te worden van duurzaam leven en stellen u in staat praktische oplossingen voor milieu-uitdagingen te ontwikkelen.

GNH (Gross National Happiness) - Bhutan

Leer meer over de unieke kijk van Bhutan op duurzaamheid en holistisch geluk terwijl u geniet van het schilderachtige landschap van dit unieke land.

Ecotoerisme - IJsland

Lezingen over de groeiende ecotoerismetrend van het land en bezoeken aan hun leidende touroperators om uit te zoeken hoe IJsland vandaag leidend is voor duurzaam toerisme.

Natuurbehoud - Costa Rica

Ontdek het natuurbehoud uit de eerste hand in Costa Rica en ontdek hoe dit weelderige Midden-Amerikaanse land dagelijks instaat voor natuurbehoud.

Laatst bijgewerkt op okt 2020

Over de school

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... Lees meer

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Lees Minder
Klier , Zwitserland Online , Milaan + 2 Meer Minder