MAFE Master in belastingadvies bij bedrijven

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kwalificatie op basis van vereisten, striktheid en praktijk

De Master in Business Tax Advice (MAFE) biedt technische kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor de uitoefening van het beroep van bedrijfsjurist of belastingadviseur.

Na afronding van het masterdiploma wordt de student volledig opgeleid om zijn professionele werk te ontwikkelen in het adviseren van grote en middelgrote bedrijven, in gespecialiseerde bedrijven in zakelijke en fiscale gebieden of in advies- of auditbedrijven.

De MAFE is een moderne en bijgewerkte master in alles wat te maken heeft met de nieuwe fiscale uitdagingen die bijvoorbeeld in de digitale wereld worden aangepakt.

tax, forms, incomestevepb / Pixabay

methodologie

De lesmethode van de Law School beantwoordt aan de behoefte om praktische training te bieden en wordt toegepast op studenten die een master's degree in rigoureuze wetgeving zoeken, veeleisend en aangepast aan de realiteit van het bedrijf of de rechtbank.

Om deze reden Fundesem Business School de methode toe, de Case-methode, waarmee de studenten oplossingen moeten voorbereiden en voorstellen doen voor de praktische gevallen die zich tijdens de lessen voordoen. De Law School-programma's hebben praktische aannames, zoals de simulatie van oordelen, geïnspireerd door echte gevallen. Op dezelfde manier biedt de Fundesem Business School methode de voorkeur aan integratie en teamwork om echte gevallen op te lossen. Van de School zijn wij er rotsvast van overtuigd dat collaboratief werk de uitwisseling van standpunten, meningen en ervaringen bevordert die de opleiding van de student verrijken.

programma Structuur

De Law School-programma's hebben drie fasen.

pic-ia02.png

De pre-masterperiode begint enkele weken voor de start van de masteropleiding Law School. In deze periode van vrijwillige hulp ontvangen studenten lessen in juridische grondslagen en gebruik van Office-hulpprogramma's en andere onderwerpen die kunnen helpen bij de realisatie van het programma.

De Masterperiode is verdeeld in de volgende delen of fasen:

Kennisgebieden: Het is de periode van de master waarin de onderwerpen worden toegepast die op elk van de masters zijn toegepast. De onderwerpen zijn in de oproep van oktober 2018 aangepast met een nieuwe agenda die onderwerpen van digitale transformatie omvat, zoals internetcontracten, gegevensbescherming of de fiscale aspecten van online handel.

Specialisatie: In de MDE is er een specialisatie in Digital Law en International Trade.

Laatste masterproject: voorbereiding van een TFM waarin het geleerde kan worden toegepast met ondersteuning en geïndividualiseerde monitoring van een tutor.

Persoonlijk loopbaanplan: Begeleiding bij het plannen van het Strategisch Loopbaanontwikkelingsplan van de student. Inzetbaarheid is een van de belangrijkste kenmerken van de Law School.

Als studenten afstuderen, kunnen ze naar een postmasterperiode . In deze periode krijgt de student training op drie gebieden:

  1. Strategische sleutels om een professioneel kantoor te promoten. Het programma maakt het mogelijk om enkele van de belangrijkste strategische sleutels voor het beheer, de ontwikkeling en het concurrentievermogen van een professioneel bedrijf te kennen, door referenties en essentiële elementen te verschaffen voor effectief, efficiënt en innovatief management, zowel op korte als lange termijn.
  2. Digital Business Het belangrijkste doel van het programma is dat deelnemers de sleutels onder de knie hebben en een uitgebreide visie krijgen van het digitale ecosysteem en de implicaties daarvan voor het concurrentievermogen van het bedrijf, waarbij zowel bedrijfsbeheerprocessen als zakelijke kansen die zich in de nieuwe digitale omgeving voordoen, worden aangepakt.
  3. Verbetering van de Engelse taal. Bewust van het belang van Engels voor professionele ontwikkeling, Fundesem biedt studenten die willen de taal te verbeteren tijdens een semester, in het volgende academisch jaar tot de voltooiing van de meester.

ervaringen

De Law School of Fundesem heeft niet alleen als doel om kennis en besluitvormingsinstrumenten te verwerven, maar ook om persoonlijke vaardigheden of soft skills te ontwikkelen.

Spreken in het openbaar. In het openbaar spreken de scholieren technieken om te presenteren, argumenteren en verdedigen; zeer belangrijke tools voor elke professional, maar vooral als het gaat om het uitoefenen van de wet of het adviseren.

Buitentraining. Een paar dagen worden cases en aantekeningen uitgewisseld voor andere dynamiek in een totaal andere leeromgeving dan normaal, wat het belang van leiderschap en teamwork benadrukt en helpt om hun eigen sterke punten te versterken, evenals punten te ontdekken voor verbetering.

Virtuele civiele en administratieve geschillen. Aanwezigheid bij echte beproevingen. Virtuele proeven in de Master of Business Law bereiden onze studenten voor op een veilige en professionele juridische verdediging voor rechtbanken en tribunalen. Simulaties van de meest recente zaken worden uitgevoerd door experts uit de advocatuur en de rechterlijke macht. Er zullen bezoeken aan de rechtbanken en de provinciale rechtbank worden georganiseerd om de echte hoorzittingen bij te wonen.

Conferenties om professionele vaardigheden te verbeteren. Fundesem organiseert verschillende conferenties en evenementen gericht op het bevorderen van professionele ontwikkeling, het helpen van de student bij aspecten zoals het kennen van de nieuwste trends in het zoeken naar werk op juridisch gebied, het verkrijgen van een meer gewaardeerd en gewild profiel of het benadrukken van de meest gevraagde persoonlijke vaardigheden en bekwaamheden in de selectieprocessen.

Aanvullende workshops

De lesmethode van Fundesem helpt bij vaardigheden als communicatie, teamwork, conflictoplossing of besluitvorming. MDE of MAFE studeren op onze school is een belangrijk kanaal om de professionaliteit en het talent van onze studenten zichtbaar te maken.

Netwerken. Relaties met leraren en leeftijdsgenoten zijn essentieel om een carrière binnen elke sector te ontwikkelen. Bij Fundesem beschouwen we het als een van de belangrijkste en verrijkende ervaringen voor studenten. Deze professionele relaties stellen ons in staat om een netwerk van kwaliteitscontacten te verweven met betrekking tot de zakenwereld.

Management talentontwikkeling. Het debat dat tijdens de sessies is ontwikkeld, stelt de student in staat om verder te komen in het besluitvormingsproces, waardoor de faculteit aan de faculteit wordt blootgesteld. De ontwikkeling van deze vaardigheden helpt de student beter voor te bereiden op het werk en zijn professionele omgeving.

Georganiseerd bezoek aan advocatenkantoren. Elk academiejaar organiseert Fundesem een reis buiten Alicante naar vooraanstaande nationale of internationale kantoren als Uría & Menéndez, Grant Thornton of Gómez Acebo. In deze sessies wordt de knowhow van de selectieprocessen aan de studenten uitgelegd en krijgen ze de kans om in deze processen te worden geïntegreerd.

Erkenning van de beste masterproef. De Master's Final Works gepresenteerd door Law School-studenten worden ook gewaardeerd door verschillende professionele kantoren en kunnen speciale erkenning krijgen van de belangrijkste advocatenkantoren, wat een extra hulp is om het curriculum zelf te verbeteren.

klooster

De faculteit van de Law School bestaat uit professionals uit de bedrijfswereld (advocaten, economen, adviseurs, rechters, rechters) in de praktijk, die uitgebreide professionele ervaring hebben op het gebied van lesgeven.

De professoren van de Law School hebben een opleiding en pedagogische roeping, evenals uitgebreide kennis van de onderwerpen die zij doceren, en professionele praktijk betekent dat leraren een globale visie op de juridische wereld kunnen geven, evenals advies en consultancy. De studenten van de Master in Juridische Praktijk voor Jonge Advocaten (MJA), Master in Bedrijfsrecht (MDE), de Master in Business Tax Consulting (MAFE), de Hogere Cursus in Business Tax Consulting (ASLE), en soortgelijke opleidingen Aan het einde van de cursus hebben ze een complete visie gebaseerd op de realiteit van het bedrijf.

Loopbaanontwikkeling

Bij FBS helpen we de student zodat hij zijn professionele carrière kan plannen door de meest geschikte beslissingen te nemen, en zodat hij zijn belangrijkste doelstellingen kan ontwerpen en uitvoeren.

Via verschillende diensten (loopbaanadviseur, coaching & mentoring, seminars en workshops en arbeidsoriëntatie) wordt de student begeleid bij het ontwerpen en uitvoeren van een strategisch plan voor loopbaanontwikkeling. Evenzo is er toegang tot een arbeidsuitwisseling die Neem contact op met studenten die werk zoeken of die hun huidige werk willen verbeteren, met recruiters, talentscouts of de juiste bedrijven

Sommige Career Development-gegevens zijn de volgende:

  • 4 van de 5 studenten die stage lopen met uiteindelijk ingehuurd door dezelfde bedrijven
  • 95% van de FUNDESEM-studenten verbeteren of veranderen hun baan binnen twee jaar na de voltooiing van de master
  • Meer dan 600 bedrijven hebben posities aangevraagd bij Fundesem-studenten
  • 130 studenten werden ingehuurd door bedrijven in het laatste academische jaar 2017/18

financiering

FBS is een stichting zonder winstoogmerk met als doel de ontwikkeling van professionals en bedrijven. Om deze reden stelt de stichting een reeks studiebeurzen ter beschikking aan WETENSCHOOL-studenten, zodat elke student die zich echt aan zijn opleiding heeft gecommitteerd de LAW SCHOOL-masters zonder economische problemen kan voltooien. zeer voordelige financiering met verschillende financiële entiteiten.

Wat de studenten zeggen

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the de ... Lees meer

The origins of Fundesem go back to 1965, when the School was created to meet the demand for a new generation of professionals. Since then and until now, we have defended the value of effort and the demand for excellence as key points to the achievement of tangible results. Lees Minder