MASTERSTUDIES

2 Master of Art Opleidingen in e-Business 2020

Wat moet je doen na het afronden van een vierjarige bacheloropleiding? Sommige afgestudeerden zullen proberen om het personeelsbestand te betreden, maar vele anderen besluiten om hun opleiding voort te zetten door het volgen van een masterdiploma. Dit speciale programma is bedoeld om studenten een voorsprong te geven wanneer ze hun carrière beginnen en ook een hoger opleidingsniveau bieden.

Wat is een MA in e-Business? Hoewel het veel van dezelfde principes bevat die aanwezig zijn in een traditioneel zakelijk programma, zal het zich ook richten op virtuele zaken. Het kan nuttig zijn om het te zien als de combinatie van bedrijfs- en computerwetenschappen. Een programma omvat meestal cursussen die te maken hebben met programmeren, hardware en software en internet. De meesten die dit veld betreden, proberen een eigen online bedrijf te beginnen, maar er is ook potentieel om lid te worden van een bestaand bedrijf, of zelfs een offline bedrijf dat probeert te integreren met de online wereld.

Een e-business-programma kan voor afgestudeerde computerwetenschappen een ongelofelijke kans zijn om een ​​business major aan te gaan. Naast geavanceerde bedrijfskunde, ontvangt u kritisch denken, leidinggevende en organisatievaardigheden.

De kosten verbonden aan een Master in e-Business variëren enorm. Elke school en elk land zullen verschillende lesniveaus hebben. De lengte van de studie zal ook de kosten beïnvloeden. Het is erg handig om te onderzoeken voordat je je inschrijft.

De meest voorkomende carrière-toepassing van een mastergraad in e-business is ondernemerschap. Als u op zoek bent om uw eigen online bedrijf te starten, kan dit de beste keuze voor u zijn. U kunt ook werken als e-commercespecialist, systeemanalist, online marktvertegenwoordiger, online consultant en meer. Een diploma op dit gebied kan u helpen een online bedrijf te beginnen of u gewoon aantrekkelijker maken als een traditionele afgestudeerde bedrijfskunde.

Als je klaar bent om aan je masteropleiding te beginnen, zoek dan naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

2 Resultaten in e-Business Filter

Master of Arts in Digital Transformation Management

XU University
MA
okt 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
2&nbsp;-&nbsp;3 semesters
15 jul 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Hoe beslissen bedrijven wanneer innovatieprocessen moeten worden aangepakt? Wat zijn de belangrijkste digitale doelen, rollen, verantwoordelijkheden, kaders en normen voor dez ...

Lees meer

Digital Media Business (MA)

Macromedia Hochschule für Medien und Kommunikation
MA
MA
okt 2020
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 semesters
15 aug 2020
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Studie een Master of Arts in Digital Media Business. Dit MA- en Media Management Management-programma wordt volledig in het Engels gegeven op onze Macromedia-campussen in Münc ...

Lees meer