Master of Arts Opleiding in Basel in Zwitserland

Top MA Opleidingen in Basel in Zwitserland 2018

Master

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Zwitserland, officieel de Zwitserse Confederatie, is een federale parlementaire republiek bestaande uit 26 kantons, met Bern als de zetel van de federale overheid. Onafhankelijkheid en neutraliteit Zwitserland 's al lang vereerd door de grote Europese mogendheden. Zwitserland is een vreedzame, welvarende en stabiele moderne markteconomie met een lage werkloosheid.

Basel is de thuisbasis van Zwitserland 's oudste universiteit, daterend uit de 15e eeuw. Enkele van de grootste wetenschappers aller tijden hebben afgerond hun opleiding er - laten we 's noem Paracelsus, Bernoulli, Erasmus, Euler en Nietzche. Het 's niet alles over de oude roem - ze zijn nog steeds produceren van grote wetenschappers en patenten.

Graduate Studies in Basel in Zwitserland

Lees meer

Master Of Arts In Visual Communication And Iconic Research

Academy of Art and Design FHNW, Visual Communication Institute
Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Zwitserland Bazel

De combinatie van iconische praktijk iconische theorie, en iconische onderzoek vormt het profiel van de MA in Visuele Communicatie en Iconic Research. [+]

De Visuele Communicatie Instituut HGK FHNW, in Basel biedt internationaal erkende curricula op de Bachelor, Master en PhD-niveau weerspiegelen de rijke traditie van de Basel School of Design in het bijzonder en Zwitserse Graphic Design in het algemeen.

De stad van Basel, gelegen in het trinationale Rijn vallei van de rivier, is een unieke culturele omgeving met gemakkelijke toegang tot Frankrijk en Duitsland.

Terwijl onze Bachelor cursus richt zich op de studenten het vermogen om een ​​creatief proces te voeren, onze Master programma's streven ernaar om de leerlingen uit te breiden 'individueel design woordenschat en naar een hoger niveau van reflectie te bereiken via de studenten het vermogen om kennis en methodieken van wetenschappelijke disciplines op te nemen in het creatieve proces. Wij bieden een Master of Arts in Visual Communication and Iconic Research en een International Master of Design, Die we uitvoeren in samenwerking met de Universiteit van Illinois in Chicago. ... [-]