Master of Arts in Göteborg in Zweden

Beste Graduate Studies in Göteborg in Zweden 2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Zweden, officieel het Koninkrijk Zweden, is een Scandinavisch land in Noord-Europa. Zweden grenst aan Noorwegen en Finland, en is verbonden met Denemarken door een brug-tunnel over de Øresund. Zweden is een ontwikkelde postindustriële samenleving met een geavanceerde verzorgingsstaat. De levensstandaard en levensverwachting behoren tot de hoogste in de wereld.

Gothenburg stad is gelegen in de westkust van Zweden. Het is de 2e grootste stad van het land en heeft meer dan 500.000 inwoners. Göteborg heeft twee universiteiten Chalmers University of Technology en de Universiteit van Göteborg.

Master of Art Programma's in Göteborg in Zweden

Lees meer

Master in Ancient and Medieval Philosophy and Classical Philology

University of Gothenburg: Faculty of Arts
Campus Voltijd September 2018 Zweden Göteborg

[+]

Daarom moeten haar beoefenaars niet alleen filosofisch bekwaam zijn, maar ook bekwaam zijn in het gebruik van historische methoden.

Zoals gezien, vereist de academische studie van oude en middeleeuwse wijsbegeerte een reeks vaardigheden die steeds zeldzamer worden, zelfs op wereldschaal. Oude en middeleeuwse filosofie en klassieke filologie, Master's Program biedt studenten de mogelijkheid om al deze vaardigheden te verwerven.

3) Bronteksten worden in de originele talen bestudeerd

Van toepassing op het programma

Internationale studenten zonder EU / EER-nationaliteit De aanvraag voor het najaar van 2018 wordt geopend tussen: 16 oktober 2017 en 15 januari 2018. Solliciteer op www.universityadmissions.se... [-]