MA Programma in Durban in Zuid-Afrika

Beste Graduate Studies in Durban in Zuid-Afrika 2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Durban is een productie-centrum en is gelegen in de provincie KwaZulu-Natal in Zuid-Afrika. Het heeft meer dan 20 prive-scholen, meer dan 60 openbare scholen, een aantal tertiaire instellingen, en is de thuisbasis van ongeveer 3,5 miljoen mensen.

Masters of Arts (M.A.) in Durban in Zuid-Afrika

Lees meer

Meester Van De Beeldende Kunst In Film Medium

AFDA
Campus Voltijd February 2018 Zuid-Afrika Johannesburg Kaapstad Durban Port Elizabeth +2 more

De AFDA MFA is een uniek postdoctorale opleiding ontworpen voor zelfsturing en voor personen die een verbintenis tot: levenslang leren en professionele waarden; betrouwbaarheid en de capaciteit voor zelfmanagement, samenwerking en teamwerk; het vermogen om effectief te communiceren en met succes probleemoplossende strategieën en spontane aanpassing van toepassing op de omstandigheid. [+]

Top MA Programma's in Durban in Zuid-Afrika. De AFDA MFA is een uniek postdoctorale opleiding ontworpen voor zelfsturing en voor personen die een verbintenis tot: levenslang leren en professionele waarden; betrouwbaarheid en de capaciteit voor zelfmanagement, samenwerking en teamwerk; het vermogen om effectief te communiceren en met succes probleemoplossende strategieën en spontane aanpassing van toepassing op de omstandigheid. Studenten zijn verplicht om te registreren voor twee grote gebieden van de studie: Academic Research (Individual) Professional Practice (Production Teams of Professional Productions.) Professionele oefening: Kandidaten moeten een van de volgende doen: Een speelfilm - Min 48 'Min Een documentaire van minimaal 48'min Speelfilm scenario / script van TV Series - series omtrek en 2 episodes Tot 3 speciale projecten getrokken uit de volgende opties: Fictie: Korte film, 24 min Een pilot voor een tv-serie of een novelle Drie gerelateerde commercials feitelijke: Een documentaire, 24 min Een feitelijke entertainment TV-project met een looptijd van 48 ' Professional Practice kan worden uitgevoerd binnen de productie teams samengesteld van collega MFA studenten. Professionele producties kan ook worden beschouwd als deze mogelijk maken en voldoen aan de AFDA MFA beoordelingscriteria. De MFA retreat sessies: Alle MFA studenten zullen worden verplicht om jaarlijks te wonen 5 gepland AFDA retraites, van één week (5 dagen) per stuk. MFA studenten die verantwoordelijk zijn voor het plannen van diverse bijeenkomsten, overlegrondes en feedback sessies met hun aangestelde toezichthouders en mentoren zullen zijn. Toezichthouders en mentoren: Interne of externe toezichthouders worden toegewezen door de Postgraduate School op basis van de... [-]