Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Studievorm: Afstandsonderwijs Tempo: Alles

Beste Afstandsonderwijs Graduate Studies in Zuid-Afrika

Een master 's degree is een academische graad toegekend aan personen die hebben ondergaan studie demonstreren een beheersing of high-order overzicht van een bepaald vakgebied of gebied van de beroepspraktijk.

Onderwijs op afstand of afstandsonderwijs is een manier van het leveren van onderwijs en instructie, vaak op individuele basis, aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Afstandsonderwijs Master of Arts Opleiding in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Mastergraad, Zuid-Afrika, Afstandsonderwijs

University of Johannesburg

Het doel van deze kwalificatie is om studenten de mogelijkheid te bieden om geavanceerd onderzoek uit te voeren, om analytisch inzicht te gebruiken binnen een bepaald geb ... [+]

Het doel van deze kwalificatie is om studenten de mogelijkheid te bieden om geavanceerd onderzoek uit te voeren, om analytisch inzicht te gebruiken binnen een bepaald gebied van tekstueel onderzoek, om de resultaten van het onderzoek in een acceptabel formaat vast te leggen en om deze vaardigheden op een dergelijke manier in te zetten om zijn / haar mogelijkheden voor intellectuele ontwikkeling, betaald werk en zinvolle sociale activiteit te bevorderen. Een onderwerp wordt geselecteerd in overleg met de docent.

Toelatingseisen

De kandidaat moet een voorstel indienen voor een duidelijk omschreven gebied van tekstanalyse. Het voorstel moet inzicht geven in de juiste onderzoeksprocedure, het bezit van relevante kennis van vakinhoud en de nodige theoretische en methodologische vaardigheden.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Online
Lees meer in Nederlands