Filter
Masters of Arts
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top MA Programma's in Zakelijke Communicatie in Noord-Amerika 2019

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

Zakelijke communicatie is de studie van de verspreiding van informatie binnen een bedrijf, alsmede aan het grote publiek op een manier die is positief en effectief. Het kan onder meer creatief en zakelijk schrijven, spreken in het openbaar, spreadsheets, design, video en fotografie.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Master of Arts Programma in Zakelijke Communicatie in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Zakelijke Communicatie, Noord-Amerika

The George Washington University - Elliott School Of International Affairs

De MA in Global Communication helpt studenten inzicht in de complexe wereldwijde informatie-omgeving; de implicaties voor bestuur, veiligheid, en bedrijfsleven; en hoe ef ... [+]

Terwijl de wereld steeds meer onderling verbonden, is uitgegroeid tot de Amerikaanse en internationale beleidsmakers hebben herontdekt het cruciale belang van het communiceren met buitenlandse doelgroepen, begrijpen van de internationale media en de publieke opinie, en het vinden van nieuwe en betere manieren om de "Smart Power" in het buitenland uit te oefenen. Gezamenlijk door GW's Elliott School of International Affairs en de Colombiaanse College van Kunsten en Wetenschappen School 'van Media en Public Affairs (SMPA) aangeboden, de MA in Global Communication helpt studenten inzicht in de complexe wereldwijde informatie-omgeving; de implicaties voor bestuur, veiligheid, en bedrijfsleven; en hoe effectief te communiceren naar een wereldwijd publiek. ... [-]

Verenigde Staten Washington D.C.
September 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands