MASTERSTUDIES

2 MA's in Wiskunde 2020

Een Master of Arts Degree of MA Degree, is een manier voor undergraduate graad houders om hun onderwijs te bevorderen op een bepaald gebied. Het eerste niveau van de graduate studies, is de MA meestal verdiend in ongeveer twee jaar, maar de lengte van de MA-programma's variëren op basis van het onderwerp, het programma zelf, en de school, waardoor het wordt genomen.

Maar wat is een MA in de wiskunde? Deze geavanceerde opleiding zich verder ontwikkelt de vaardigheden die via een undergraduate wiskunde of aanverwante programma. Traditionele Wiskunde MA programma's te trainen studenten in het algemeen wiskunde en statistiek, maar ook een breed scala van subonderwerpen zoals geavanceerde algebra, statistiek, getaltheorie, meetkunde, geavanceerde calculus, topologie, en waarschijnlijkheid. Afhankelijk van hun specifieke gebieden van belang, Wiskunde MA studenten trekken er vaak op aanvullende cursussen in zuivere of toegepaste wiskunde.

Succesvolle afgestudeerden in de wiskunde MA programma's zijn meer gekwalificeerd om te werken in het onderwijs of industriële rollen dan hun minder opgeleide carrière concurrenten, en ze zijn ook over het algemeen in staat om hogere salarissen afdwingen.

Er is geen vaste kosten voor het verkrijgen van een geavanceerde wiskunde graad; veeleer de kosten van dergelijke programma's variëren afhankelijk van een aantal factoren, zoals de lengte van het programma en de geografische locatie van de school waardoor het wordt genomen.

Succesvolle afgestudeerden van een wiskunde MA-programma is opgesteld om te werken in een industriële omgeving of op middelbare scholen of community colleges, en veel studenten blijven op een Ph.D. portemonnee in de wiskunde. Sommige MA Wiskunde programma's bieden een leer-specifieke component, waarin leerlingen het onderwijs nodig zijn om te dienen in de middelbare school leidinggevende functies of in het hoger onderwijs lesgeven posities.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van een MA in de wiskunde moet Masterstudies 'uitgebreide database van mondiale programma's te gebruiken in een poging om degene die het beste past bij hun behoeften. Veel studenten, met name die met gezinnen, full-time banen, of woningen in landelijke gebieden, kiest online programma's als gevolg van de flexibiliteit in de planning die ze bieden. Als een online MA in de wiskunde is iets wat je zou willen om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

 


2 Resultaten in Wiskunde Filter

MA in Wiskunde

The College At Brockport State University Of New York
MA
sep 2020
Engels
Campus

De 30-credit Master of Arts in de wiskunde biedt studenten een solide basis in de belangrijkste gebieden van de wiskunde, een waardering voor de structuren en theorieën van ge ...

Lees meer

Ma in het wiskundeonderwijs: toezicht van de wiskunde

Kean University
MA
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus

De Master of Arts in de Wiskunde Onderwijs: Begeleiding Wiskunde programma biedt een volledig goedgekeurde programma voor docenten wiskunde die willen toezichthouders van de w ...

Lees meer