close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Web Design 2021

Een MA of Master of Arts, is een graduate school diploma dat de deur kan openen voor diverse doorgroeimogelijkheden. De mate verklaart een niveau van academische en professionele expertise binnen de student 's vakgebied. Een gebied van de studie die studenten in de MA-programma's kan nastreven is webdesign. Wat is een MA in Web Design? Deze programma's midden op onderwijs bij de lee… Meer informatie

Een MA of Master of Arts, is een graduate school diploma dat de deur kan openen voor diverse doorgroeimogelijkheden. De mate verklaart een niveau van academische en professionele expertise binnen de student 's vakgebied.

Een gebied van de studie die studenten in de MA-programma's kan nastreven is webdesign. Wat is een MA in Web Design? Deze programma's midden op onderwijs bij de leerlingen zo veel mogelijk over effectieve manieren om de kwaliteit van webpagina's te produceren. Curriculum omvat vaak ten minste een aantal cursussen in web pagina-indeling en vormgeving, multimedia studies, informatica, computer graphics, digitale communicatie en het bedrijf branding. Evaluatie van studenten wordt meestal voornamelijk gebaseerd op webdesign opdrachten. Van deze projecten kunnen studenten beginnen vergaren van een portfolio van het werk om hun vaardigheden te tonen aan toekomstige potentiële werkgevers.

Een belangrijk voordeel van dit pad van de studie is het hoge niveau van de vraag naar webdesigners die op dit moment bestaat.Gezien de toenemende bekendheid van het internet voor bedrijven en bedrijven over de hele wereld, ervaren webdesigners vaak genieten van een snelle en lonende werkervaring.

De kostprijs van een masterprogramma mede afhankelijk van de school 's locatie en grootte. Studenten die meer willen weten over een programma 's collegegeld, inschrijvingsgeld en registratie kosten moeten rechtstreeks contact opnemen met de school via de bekentenissen kantoor weten.

In termen van carrière, studenten die met succes een MA in Web Design voltooien zijn goed voorbereid. Afgestudeerden meestal kiezen om door te gaan naar de website content managers en webpagina ontwerpers geworden, maar hun vaardigheden zijn ook gedeeltelijk overdraagbaar aan de slag als grafisch ontwerpers, digitale communicatie specialisten en web-marketeers. Werkgevers zijn over het algemeen op zoek naar een sterke basis van de ervaring en kennis van web design, en dit is precies wat de MA in Web Design laat zien.

Als u geïnteresseerd zijn in een carrière in web design zijn, zou dit pad van studie zijn bij uitstek geschikt voor u. U kunt onze doorzoekbare lijst van scholen gebruiken om meer te weten te komen over programma's over de hele wereld, en om te ontdekken welk programma het best aan uw behoeften en doelstellingen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Greenwich
Londen , Verenigd Koninkrijk

Dit programma neemt afgestudeerden uit vele disciplines en biedt hen de vaardigheden om te plannen, ontwerpen, bouwen en het bevorderen van effectieve websites. Het is ontworp ... +

Dit programma neemt afgestudeerden uit vele disciplines en biedt hen de vaardigheden om te plannen, ontwerpen, bouwen en het bevorderen van effectieve websites. Het is ontworpen voor mensen die corporate websites, degenen die wensen om hun eigen web bedrijf te starten en degenen die graag een carrière in het web design industrie bouwen beheren. Het ontwerp van de uitstekende websites presenteert een opmerkelijke intellectuele uitdaging en, tijdens het programma, de studenten het ontwikkelen van een modern, professioneel en 'real-world' aanpak. Ons doel is om een ​​evenwichtige onderwijs in de drie belangrijkste aspecten van web design en content management bieden: technische, functionele en esthetische. -
MA
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op