$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Agribusiness 2021/2022

Na het behalen van een bachelordiploma vervolgen veel studenten hun opleiding met postdoctorale studies. De meest gebruikelijke graad behaald na het behalen van een bachelordiploma is de Master of Arts. Een Master of Arts, of MA, kan op verschillende gebieden worden behaald. Wat is een MA in de agribusiness? Deelname aan een agribusiness-programma stelt u in staat om uw opleiding in het zakelijk… Meer informatie

Na het behalen van een bachelordiploma vervolgen veel studenten hun opleiding met postdoctorale studies. De meest gebruikelijke graad behaald na het behalen van een bachelordiploma is de Master of Arts. Een Master of Arts, of MA, kan op verschillende gebieden worden behaald.

Wat is een MA in de agribusiness? Deelname aan een agribusiness-programma stelt u in staat om uw opleiding in het zakelijke en commerciële aspect van de landbouw te bevorderen. Als student in de agribusiness kun je kiezen uit een breed scala aan cursussen, zoals lessen in economie, bedrijfsanalyse en tuinbouw. Een masterdiploma op dit gebied verdiept uw ​​kennis van het agrovoedingsbeleid, het economisch beleid en hoe de landbouw het best aan de algemene bevolking kan worden aangeboden.

De combinatie van landbouw en technologie heeft velen in staat gesteld om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door een mastergraad in de agribusiness te behalen, kun je slagen in de moderne gemoderniseerde wereldeconomie. Met alle regelgeving en nieuwe technologieën is het erg belangrijk om begrip en comradery te hebben met de steeds veranderende agrarische gemeenschap, wat dit masterprogramma je helpt bereiken.

Kosten voor het bijwonen van een masteropleiding in de agribusiness variëren sterk, afhankelijk van welke instelling is gekozen en hoe lang het duurt om het af te maken. De meeste masterdiploma's duren tussen één en drie jaar.

Wanneer u op zoek bent naar werk op het gebied van de agribusiness, is een masteropleiding noodzakelijk. Met de snelgroeiende voedingsmiddelenindustrie en het snel veranderende beleid dat van invloed is op de landbouw, is de extra opleiding niet alleen cruciaal, maar zeker ook om u een voordeel te geven in combinatie met andere aanvragers. Je kunt verwachten dat je hooggekwalificeerd bent om te werken als manager van landbouwactiviteiten of belangrijke projecten, een landbouwanalist of zelfs als eigenaar van je eigen bedrijf.

Het landbouwveld is internationaal en dat geldt ook voor het onderwijs. Online programma's worden zowel deeltijds als fulltime internationaal aangeboden voor elk type student. Begin vandaag; zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Estonian University of Life Sciences
Tartu, Estland

Agri-Food Business Management is een gezamenlijk studieprogramma van drie Baltische universiteiten die geïntegreerde theoretische kennis en praktische vaardigheden leveren voo ... +

Agri-Food Business Management is een gezamenlijk studieprogramma van drie Baltische universiteiten die geïntegreerde theoretische kennis en praktische vaardigheden leveren voor het begrijpen van de landbouw- en voedselmarkt en het beheren van landbouw- en voedingsindustriebedrijven. -
MA
Voltijds
2 jaren
Engels
Campus