MASTERSTUDIES

MA Programma's in Vocale Muziek in de Verenigde Pasadena Verenigde Staten

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Een zangstudie programma kan een uitstekende optie voor studenten die graag hun muzikale prestaties vaardigheden te verbeteren. Studenten meestal alles leren over zingen en kunnen cursussen volgen in alles van akoestische principes van technische vocale training.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Pasadena ligt in Los Angeles County, California, USA. Aantal universiteiten en onderzoeksinstituten de stad dienen. De stad biedt alle faciliteiten van een moderne stad.

Top MA in Vocale Muziek in de Verenigde Pasadena in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Vocale Muziek, Pasadena Filter

Bachelor in de muziek: de nadruk in vocale prestaties

Los Angeles College of Music
MA
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Vocale Prestaties belangrijkste richt zich op het geven van vocalisten de middelen om 'op de muziek' als volwaardige partners met grote instrumentalisten en producenten. He ...

Lees meer