MASTERSTUDIES

MA's in Vocale Muziek in Noord-Amerika 2020

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

Een zangstudie programma kunnen studenten te helpen verbeteren van hun talenten en leren over de onderliggende principes van de vocale prestaties. Klassen kunnen de leerlingen informatie over een breed scala aan verschillende muzikale genres en zingen technieken aan te leren, zodat ze een gevarieerde set van vaardigheden te verwerven.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

MA in Vocale Muziek in Noord-Amerika

1 Resultaten in Vocale Muziek, Noord-Amerika Filter

Bachelor in de muziek: de nadruk in vocale prestaties

Los Angeles College of Music
MA
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Vocale Prestaties belangrijkste richt zich op het geven van vocalisten de middelen om 'op de muziek' als volwaardige partners met grote instrumentalisten en producenten. He ...

Lees meer