MASTERSTUDIES

Deeltijd Masters of Arts in Visuele Vormgeving in Duitsland 2020

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Studenten die zijn artistieke en willen hun vaardigheden te ontwikkelen zou willen visueel ontwerp te bestuderen. Veel programma's richten zich op het ontwikkelen van een visuele proces, de taal en de synthese. Studenten kunnen vaak kunnen werken ontwerpen om een ​​portefeuille op te bouwen.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Deeltijd Master of Arts Opleiding in Visuele Vormgeving in Duitsland

2 Resultaten in Visuele Vormgeving, Duitsland Filter

MA Visual

University of Applied Sciences Europe
MA
MA
<
Voltijd
<
2 semesters
Engels
Campus
Online

In onze Visual

Lees meer

MA in Afrikaanse verbale en visuele kunsten

University of Bayreuth
MA
okt 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

Dit Engelstalige masterprogramma bouwt voort op kennis met betrekking tot de diversiteit en creativiteit in talen, literaturen, kunst en media in Afrika. De interdisciplinaire ...

Lees meer