$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Verkoop 2023

Een Master of Arts, of MA, is een graduate opleiding die open staat voor studenten die met succes de universiteit hebben voltooid. Deze graad certificeert het geavanceerde leren van een student in een bepaald gebied en kan helpen om hen voor te bereiden op het werk op dit gebied. Wat is een MA in verkoop? Dit studietraject is bedoeld voor bedrijfsgerichte studenten, met name diegenen die een car… Meer informatie

Een Master of Arts, of MA, is een graduate opleiding die open staat voor studenten die met succes de universiteit hebben voltooid. Deze graad certificeert het geavanceerde leren van een student in een bepaald gebied en kan helpen om hen voor te bereiden op het werk op dit gebied.

Wat is een MA in verkoop? Dit studietraject is bedoeld voor bedrijfsgerichte studenten, met name diegenen die een carrière als verkoper of bedrijfsbeheerder zoeken. Om studenten te helpen deze carrièredoelen het best te verwezenlijken, bieden deze programma's gevarieerde curricula. Vereiste cursussen omvatten vaak lessen die zich richten op bedrijfstheorie, wereldwijde verkoop en marketing, bedrijfsbeheer en administratie, economie en regionale studies, indien van toepassing. Studenten die zaken willen doen in een bepaalde regio van de wereld, kunnen bijvoorbeeld cursussen volgen om hun taalvaardigheid te verbeteren.

Het belangrijkste voordeel van het behalen van een masterdiploma in de verkoop is het feit dat deze graad afgestudeerden meer mogelijkheden biedt om professioneel vooruitgang te boeken. Veel functies in bedrijfsbeheer en administratie vereisen dat een mastergraad in aanmerking wordt genomen voor huur. Deze graad in het bijzonder kan potentiële werkgevers een goed begrip van marketingtechnieken en theorie laten zien.

Een verkoopmasterprogramma varieert qua kosten, afhankelijk van de grootte en locatie van de school. Vragen over het studiegeld van een bepaalde opleiding, inschrijfgeld en registratiekosten kunnen worden gericht aan het toelatingsbureau van de school.

Deze mastergraad kan zich vertalen in verschillende loopbaantrajecten. Naast rechtstreeks werken op het gebied van verkoop, kunnen afgestudeerden hun vaardigheden en loopbaan als bedrijfsadviseur en beheerder toepassen, bedrijven en bedrijven soepel laten werken en zorgen voor tevredenheid binnen de klant of het klantenbestand. Uiteindelijk biedt een MA in Sales een sterke basis in de bedrijfstheorie die van onschatbare waarde kan zijn voor alle professionals in de privésector.

Over het algemeen kan een MA in Sales een leerzaam en stimulerend studiepad zijn. Gebruik onze doorzoekbare database om meer te weten te komen over de programma's die momenteel beschikbaar zijn. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
University of Applied Sciences Upper Austria
Steyr, Oostenrijk

Bent u geïnteresseerd in de cross-culturele uitdagingen die de globalisering van de wereldeconomie? Bent u geïnteresseerd in het werken in de exportsector of wil je nog graag ... +

Bent u geïnteresseerd in de cross-culturele uitdagingen die de globalisering van de wereldeconomie? Bent u geïnteresseerd in het werken in de exportsector of wil je nog graag in het buitenland gaan wonen een internationale leven in ieder geval voor een paar jaar? Oostenrijkse export economie is er in geslaagd de instelling internationale normen op vele gebieden, met name in industriële installaties, machines en technische producten ... -
MA
Voltijds
4 semesters
Engels, Duits
Campus