$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Vastgoedbeheer 2021/2022

Een meester 's graad wordt toegekend aan personen die hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit en het vereiste aantal van credit-uren in hun grote of vakgebied. Een meester 's is in het algemeen toegekend nadat de student hoger is dan de bachelor ' s degree staan. Studenten die hun meester te verdienen 's hebben de kennis en expertise aangetoond in hun gebied van de… Meer informatie

Een meester 's graad wordt toegekend aan personen die hebben gestudeerd aan een hogeschool of universiteit en het vereiste aantal van credit-uren in hun grote of vakgebied. Een meester 's is in het algemeen toegekend nadat de student hoger is dan de bachelor ' s degree staan. Studenten die hun meester te verdienen 's hebben de kennis en expertise aangetoond in hun gebied van de beroepspraktijk.

Wat is een MA in Real Estate Management? Dit programma zal de kneepjes van het vak te omvatten bij de behandeling van internationale en lokale vastgoed en woningcorporaties. Studenten leren de ins en outs van strategisch management, hoe ze zichzelf op te komen voor professionele politici en in sociale situaties, hoe bedrijven kunnen besparen met fusies, en hoe u de waarde van de onderneming te optimaliseren en te overwegen ethische waarden.

Onroerend goed kan worden beschouwd als een kans op ontwikkeling, een investering en een factor van de productie.Met behulp van geavanceerde evaluatie technieken, zullen de studenten analyseren investeringsmogelijkheden en begrijpen van de toepassing van het proces en leren om zich bewust zijn van de beperkingen. Zij zullen ook de mogelijkheid om te adviseren over de ontwikkeling van kansen en financieel beheer, een andere belangrijke eigenschap die nuttig zijn in de dagelijkse professionele en persoonlijke leven kan zijn te krijgen.

Elk programma zal variëren afhankelijk van de instelling en het land het zich bevindt. Voor specifieke registratie kosten en details over de cursussen de meester 's, worden geïnteresseerde studenten voorgesteld om rechtstreeks contact op met de instelling.

Afgestudeerden van het programma zal niet alleen profiteren van een aantal sociale vaardigheden, zullen ze ook krijgen de vaardigheden die nodig zijn om een ​​succesvolle carrière binnen de woningbouw te vinden. Zij kunnen van toepassing zijn carrière als eigenaar of exploitant van een vastgoedvennootschap, manager van een woningcorporatie, een agent of zelfs als een financieel adviseur of ontwikkelaar te vinden.Veel afgestudeerden zijn waarschijnlijk een succesvolle carrière binnen de retail, kantoor of industriële sectoren van de markt te vinden.

Met opties om fulltime of parttime, en zelfs cursussen aangeboden online studeren, is er een optie om elke student schema past. De meeste, zo niet alle, scholen bieden afstandsonderwijs modules aan studenten met een beperkte toegang tot de faciliteit tegemoet. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Hochschule Biberach University Of Applied Science
Biberach, Duitsland +3 Meer

Biberach University als een centrum van uitmuntendheid voor de bouw en vastgoed biedt vele voordelen: Gekwalificeerde training, intensieve contacten zowel tussen docenten en s ... +

Biberach University als een centrum van uitmuntendheid voor de bouw en vastgoed biedt vele voordelen: Gekwalificeerde training, intensieve contacten zowel tussen docenten en studenten en voor de economie alsook aan buitenlandse universiteiten en de daarmee gepaard gaande voortdurende vernieuwing van het onderwijs - dit alles maakt onze afgestudeerden zeer gewilde professionals in de industrie. -
MA
Voltijds
3 semesters
Duits
Campus