Master of Arts Opleiding in de Verenigde Charleston in de Verenigde Staten

Top MA's in de Verenigde Charleston in de Verenigde Staten 2018

Master

Een MA is een master's degree toegekend aan studenten die een programma te bestuderen geesteswetenschappen of beeldende kunst vakken zoals geschiedenis, communicatie, filosofie, theologie of Engels hebben afgerond. Een Master of Arts graad vereist meestal cursussen, onderzoek en schriftelijke examens.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

MA's in de Verenigde Charleston in de Verenigde Staten

Lees meer

Ma Mediastudies

West Virginia State University
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Charleston

De MA in Media Studies is een geïntegreerde, interdisciplinaire programma bedoeld voor studenten met een traditionele undergraduate opleiding en enige ervaring in communicatie en digitale media. [+]

De MA in Media Studies is een geïntegreerde, interdisciplinaire programma bedoeld voor studenten met een traditionele undergraduate opleiding en enige ervaring in communicatie en digitale media.

Studenten die afstuderen met deze mate, uniek in West-Virginia, zijn bij uitstek geschikt om te profiteren van de groeiende job mogelijkheden in grafisch ontwerp, digitale video productie, interactieve media en multimedia productie, elektronisch publiceren, en on-line informatiediensten. Media Studies afgestudeerden zijn voorbereid op een loopbaan als communicatie-experts in dergelijke locaties als de sector niet-for-profit handel en industrie, educatie en entertainment, en de overheid en. Afgestudeerden zijn ook bereid om hun afstuderen werk voort te zetten in de richting van een doctoraat. Studenten zullen afstuderen met design, technische en kritische vaardigheden en zal worden goed uitgerust om de vele uitdagingen waar bedrijven, kleine bedrijven, overheidsinstellingen, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen als ze venture in de digitale millennium pakken.... [-]