Master of Arts in West-Virginia in de Verenigde Staten

Beste MA Opleidingen in West-Virginia in de Verenigde Staten 2018

Master

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

West Virginia is een van de 50 Amerikaanse staten die Pennsylvania grenst in het noorden en geldt als de 38ste meest dichtbevolkte staat. De hoofdstad is Charleston en heeft een prachtig landschap bestaande uit bergketens. Het heeft meer dan 30 universiteiten en instellingen van hoger onderwijs binnen haar grenzen.

Master of Art Opleidingen in West-Virginia in de Verenigde Staten

Lees meer

Ma Mediastudies

West Virginia State University
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Charleston

De MA in Media Studies is een geïntegreerde, interdisciplinaire programma bedoeld voor studenten met een traditionele undergraduate opleiding en enige ervaring in communicatie en digitale media. [+]

De MA in Media Studies is een geïntegreerde, interdisciplinaire programma bedoeld voor studenten met een traditionele undergraduate opleiding en enige ervaring in communicatie en digitale media.

Studenten die afstuderen met deze mate, uniek in West-Virginia, zijn bij uitstek geschikt om te profiteren van de groeiende job mogelijkheden in grafisch ontwerp, digitale video productie, interactieve media en multimedia productie, elektronisch publiceren, en on-line informatiediensten. Media Studies afgestudeerden zijn voorbereid op een loopbaan als communicatie-experts in dergelijke locaties als de sector niet-for-profit handel en industrie, educatie en entertainment, en de overheid en. Afgestudeerden zijn ook bereid om hun afstuderen werk voort te zetten in de richting van een doctoraat. Studenten zullen afstuderen met design, technische en kritische vaardigheden en zal worden goed uitgerust om de vele uitdagingen waar bedrijven, kleine bedrijven, overheidsinstellingen, non-profit organisaties en onderwijsinstellingen als ze venture in de digitale millennium pakken.... [-]