Master of Arts (MA) in de Verenigde Burlington in de Verenigde Staten

Beste MA's in de Verenigde Burlington in de Verenigde Staten 2018

Master

Programma's met de titel "Master of Arts " bestaan ​​traditioneel uit de vrije kunsten onderwerpen zoals filosofie, geschiedenis of literatuur. Masters of Arts zijn postgraduate programma's die kunnen worden genomen na een verdiende diploma in een undergraduate opleiding (bachelor). Masters of Arts programma's hebben de titel "MA ", "Master of Arts " of "MA ".

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Burlington bevat een derde van de totale bevolking van Vermont. Het is een stedelijk gebied met zijn economie vooral een beroep op het onderwijs en de gezondheidszorg, waardoor het een ideale locatie voor aspirant-diploma afgestudeerden.

Master of Art Opleidingen in de Verenigde Burlington in de Verenigde Staten

Lees meer

Master Of Arts In Het Onderwijzen Van Engels Naar Sprekers Van Andere Talen (ma TESOL) / Toegepaste Taalkunde

Saint Michael's College
Online en Campus gecombineerd Voltijd Deeltijd 3 - 5 semesters September 2018 Verenigde Staten Burlington +1 more

De Master's degree in TESOL (MATESOL) heeft getrokken studenten uit de Verenigde Staten en ten minste 60 andere landen. Het is een deel van Sint Michael's College sinds 1962.This van 4 weken, van 120 uur zomer beroepsopleiding programma omvat alle essentiële aspecten van het Engels taalonderwijs vanuit een praktisch lokaal perspectief. Het biedt concrete ervaring met methoden en technieken die de huidige principes van communicatief taalonderwijs en leren reflecteren. Afgestudeerden van dit programma ontvangen een diploma in TESOL en worden meestal ingehuurd door Engels-talige programma's in de VS en andere landen. [+]

De Master's degree in TESOL (MATESOL) heeft studenten uit de Verenigde Staten en minstens 60 andere landen getrokken. Het is een deel van Saint Michael's College geweest sinds 1962. Onze afgestudeerden dienen als professoren en docenten in de toegepaste taalkunde en TESOL over de hele wereld. Het programma biedt theoretische en methodologische training geïntegreerd met praktische cursussen. Typisch, studenten volledig het volledige programma in drie of meer semesters.

Ontdek waarom studenten kiezen St Mike's!

OnLine + OnCampus Option Voor degenen die een maximale flexibiliteit en gemak willen. Besteed twee opeenvolgende zomers in prachtige Vermont. Resterende natuurlijk het werk (12 studiepunten-4 gangen) is voltooid op lijn. De zomer sessie duurt 6 weken van eind juni tot begin augustus. Na succesvolle afronding krijgen studenten MA graad in TESOL. ... [-]