Master of Arts Programma in de Verenigde Victoria in de Verenigde Staten

Beste MA Opleidingen in de Verenigde Victoria in de Verenigde Staten 2018/2019

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Victoria is een stad in het zuidoosten van Texas. De stad heeft een grote Latijns-Amerikaanse bevolking. Het is ook de thuisbasis van vele universiteiten met een breed scala aan specialiteiten en majors. Victoria is een stad in het zuidoosten van Texas. De stad heeft een grote Latijns-Amerikaanse bevolking. Het is ook de thuisbasis van vele universiteiten met een breed scala aan specialiteiten en majors.

MA Opleidingen in de Verenigde Victoria in de Verenigde Staten

Lees meer
Momenteel zijn er geen programma's om weer te geven onder MA{category}{country}{region}{mode}.
Probeer in plaats daarvan onze categorie MA{related_category}{related_country}{related_region}{related_mode}.

Search for similar programs here