Master of Arts Opleiding in de Verenigde Saratoga Springs in de Verenigde Staten

Top Master of Art Programma's in de Verenigde Saratoga Springs in de Verenigde Staten 2019

Master

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Saratoga Springs ligt in Saratoga County, USA. De minerale bronnen zijn de meeste weten ding over deze stad. Samen met vier jaar en twee jaar bachelor-en postdoctorale programma's, instellingen voor hoger onderwijs in de stad biedt associate graden.

Graduate Studies in de Verenigde Saratoga Springs in de Verenigde Staten

Lees meer

Master of Arts in het sociaal beleid

Empire State College, State University of New York
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 2 jaar September 2019 Verenigde Staten Saratoga Springs

De Master of Arts in het sociaal beleid is bedoeld voor artsen, managers en bestuurders in de publieke en private for-profit en non-profit sectoren die meer willen weten over hoe te maken, hetzij gouvernementeel of organisatorische beleid doeltreffender te leren. [+]

De Master of Arts in het sociaal beleid is bedoeld voor artsen, managers en bestuurders in de publieke en private for-profit en non-profit sectoren die willen doeltreffende meer informatie over hoe te maken, hetzij gouvernementeel of organisatorische beleid meer.

&nbsp

Studenten in de Sociaal Beleid doctoraalprogramma vaak betrokken zijn bij of ge√Įnteresseerd in het begrijpen en verbeteren van beleid dat invloed hebben op de loopbaan van collega's, het leven van deze hun organisaties dienen, en hun gemeenschappen.

&nbsp

In dit programma bouw je vaardigheden in de beleidsvorming, uitvoering en analyse en het ontwikkelen van een beter inzicht in de verbindingen tussen federale, staats-, lokale en organisatorische beleid en beleidsprocessen. ... [-]


Master of Arts in arbeid en beleid

Empire State College, State University of New York
Online en Campus gecombineerd Deeltijd 15 maanden September 2019 Verenigde Staten Saratoga Springs

Het is ontworpen om u effectiever in uw huidige positie en om je voor te bereiden voor een grotere verantwoordelijkheden of nieuwe posities die zich bezighouden met zaken die van belang de arbeid, arbeidsverhoudingen of personele middelen. [+]

De Master of Arts in arbeid en het beleid studies is ontworpen voor vakbondsleden, human resource professionals, scheidsrechters, opleiders, journalisten, politieke activisten, advocaten, en die betrokken zijn bij de overheid of het bedrijfsleven. Hoewel het programma voorziet in een achtergrond in de Amerikaanse arbeidsverhoudingen, arbeidsmarkt geschiedenis, het arbeidsrecht en de collectieve onderhandelingen, de primaire concentratie is op de huidige problemen en het beleid gegenereerd door veranderingen in de mondiale economie, technologie, de beroepsbevolking en de werkplek.

Voor studenten op zoek naar loopbaanontwikkeling, beoogt het programma ook voor uw vakbekwaamheid en carrièremogelijkheden te verbeteren door het versterken van uw communicatie, analytische en leidinggevende vaardigheden. ... [-]