MA Opleiding in de Verenigde Portland in de Verenigde Staten

Beste MA's in de Verenigde Portland in de Verenigde Staten 2018

Master

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Portland is een stad gelegen in de Amerikaanse staat Oregon, nabij de samenvloeiing van de Willamette en Columbia rivieren. Portland heeft een klimaat gekenmerkt door zowel warme, droge zomers en natte, koele-aan-koude winter dagen.

MA Opleidingen in de Verenigde Portland in de Verenigde Staten

Lees meer

Master Of Arts In Boeddhistische Studies (ma)

Maitripa College
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Portland

De MA in Buddhist Studies Program is een 44-credit graduate opleiding onder leiding van Yangsi Rinpoche. De MA-graad richt zich op het combineren van strenge academische studie met meditatie en dienstverlening aan de gemeenschap eisen om een ​​superieur, geïntegreerd onderwijs in boeddhologie bieden, en is bedoeld voor studenten die een diepgaand en kritisch inzicht in boeddhistische denken in de context van zowel traditionele en academische beurs. [+]

De MA in Buddhist Studies Program is een 44-credit graduate opleiding onder leiding van Yangsi Rinpoche. De MA-graad richt zich op het combineren van strenge academische studie met meditatie en dienstverlening aan de gemeenschap eisen om een ​​superieur, geïntegreerd onderwijs in boeddhologie bieden, en is bedoeld voor studenten die een diepgaand en kritisch inzicht in boeddhistische denken in de context van zowel traditionele en academische beurs. De mate koppels meditatieve ervaring van het pad en training om boeddhistische principes te integreren in actieve dienst in samenwerking met een kern filosofische curriculum ontworpen om de student in de boeddhistische principes, logica, filosofische argumenten, en meditatieve technieken te aarden. De integratie van de wetenschap, meditatie, en de service wordt benadrukt, met extra benodigde cursussen in methoden van onderzoek, geschiedenis, en een minimum van twee termen van de klassieke Tibetaanse taal. Uitgebreide examens, of in uitzonderlijke gevallen, een scriptie, is het sluitstuk mate eis.... [-]