Master of Arts Opleiding in de Verenigde Greensboro in de Verenigde Staten

Top Master of Art Programma's in de Verenigde Greensboro in de Verenigde Staten 2018

Master

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Greensboro is een grote stad in de staat North Carolina gerangschikt als de derde grootste in betrekking tot de bevolking. Opgericht in 1750, is de stad uitgegroeid tot een sterk geïndustrialiseerde hub die een verscheidenheid van bedrijven herbergt. Het heeft tal van universiteiten en hogescholen die programma's in de wet en technologie onder anderen bieden.

Masters of Arts in de Verenigde Greensboro in de Verenigde Staten

Lees meer

Ma In De Toegepaste Economische Wetenschappen

University of North Carolina Greensboro
Campus Voltijd 3 semesters August 2018 Verenigde Staten Greensboro

De MA in de Toegepaste Economische Wetenschappen programma op UNCG blijft een van de beste investeringen die een student kan maken. Het is een professionele graad, ontworpen om een ​​vliegende start van uw carrière als professionele econoom. De geïntegreerde curriculum mengsels toegepast micreconomic theorie met een opleiding in het beleid analyse en data analytics om studenten voor te bereiden om real-world problemen voor de Federal Reserve Bank van Atlanta, de Bank of America, RTI International, United Guaranty, de US Environmental Protection Agency, Fidelity lossen Investments, en tientallen andere werkgevers die vertrouwen op data gebaseerde besluitvorming. Dit is de beste economie graduate programma voor studenten die willen beginnen of hun studie van de economische theorie en economische problemen voort te zetten zonder hun carrière te beperken tot de academische wereld. U kunt de MA in de Toegepaste Economische Wetenschappen programma, zelfs als je niet groot in de economie als een undergraduate in te voeren. Veelbelovende kandidaten die hebben gestudeerd in andere vakken hebben uitgeblonken in ons programma na het nemen van de voorwaarde cursussen. Alumni van ons programma die hun undergraduate graden in de chemie, techniek, Engels, politieke wetenschappen, psychologie, en muziek verdiende zijn nu werkzaam als professionele economen. [+]

MA in de Toegepaste Economische Wetenschappen

Universiteit van North Carolina in Greensboro

De MA in de Toegepaste Economische Wetenschappen programma op UNCG blijft een van de beste investeringen die een student kan maken. Het is een professionele graad, ontworpen om een ​​vliegende start van uw carrière als professionele econoom. De geïntegreerde curriculum mengsels toegepast micreconomic theorie met een opleiding in het beleid analyse en data analytics om studenten voor te bereiden om real-world problemen voor de Federal Reserve Bank van Atlanta, de Bank of America, RTI International, United Guaranty, de US Environmental Protection Agency, Fidelity lossen Investments, en tientallen andere werkgevers die vertrouwen op data gebaseerde besluitvorming.... [-]