Master of Arts (MA) in New Hampshire in de Verenigde Staten

Beste MA Programma's in New Hampshire in de Verenigde Staten 2018

Master

Masters graden zijn veelzijdiger dan doctoraal diploma's en hebben een breed scala van professionele en academische toepassingen. Volgens het Amerikaanse ministerie van Onderwijs, drie soorten masters programma's bestaan ​​onderzoek, professioneel, en de terminal. De meest populaire soorten masters degree zijn Master of Arts (MA) en Master of Science (MS) in een mengsel van vakgebieden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

New Hampshire is een noordoostelijke staat van de VS in de regio New England. Het land was een van de eerste kolonies die zich heeft afgescheiden van Groot-Brittannië en werd opgenomen in Amerika. Er is een lange lijst van universiteiten en hogescholen presenteren in dat land.

Master of Art Opleidingen in New Hampshire in de Verenigde Staten

Lees meer

Meester Van De Beeldende Kunst (lage Residency)

New Hampshire Institute of Art
Campus Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Manchester

Onze lage-residency Master of Fine Arts programma biedt studenten een unieke kans om de technische, conceptuele en professionele artistieke groei doormaken. Tegelijkertijd biedt het een gemeenschap die het studenten leven zal verrijken op een manier die fundamenteel zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van een professionele niveau van de artistieke praktijk zijn ... [+]

Beste Masters of Arts in New Hampshire in de Verenigde Staten. Master of Fine Arts (laag residency) Onze lage-residency Master of Fine Arts programma biedt studenten een unieke kans om de technische, conceptuele en professionele artistieke groei doormaken. Tegelijkertijd biedt het een gemeenschap die het studenten leven zal verrijken op een manier die fundamenteel zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van een professioneel niveau van de artistieke praktijk. De New Hampshire dorp Peterborough, een van de toonaangevende kleine kunst gemeenschappen in Amerika, en het aangrenzende dorp van Sharon, beide gelegen in de uitlopers van de beroemde Mt. Monadnock dienen als de prachtige, afgelegen hub voor de residenties en bieden de ideale sfeer voor kunstenaars. Beide locaties zijn doordrenkt van culturele en artistieke geschiedenis en hebben een levendige en betrokken hedendaagse culturele en artistieke gemeenschappen. De tiendaagse residenties zijn geconcentreerd retraite-achtige ervaringen. Elke student krijgt persoonlijke individuele zorg en begeleiding van zeer gekwalificeerde docenten. Ons doel als een hechte eenheid faculteit is te zien elke student diep in de betekenis van zijn / haar werk en een gepassioneerde arbeidsethos dat zal voortbouwen op conceptuele en technische leren en dienen als basis voor hun toetreding tot een professionele artistieke leven. Door onze zorg en toewijding elke leerling hun begrip van hun werk en zijn plaats in de wereld te bevorderen en te betrekken en evolueren het werkveld ze geïnteresseerd Over het MFA Program Het doel van de Master of Fine Arts in Beeldende Kunst, Fotografie, Creatief schrijven en Schrijven voor Stage and... [-]