M.A. in de Verenigde Grand Rapids in de Verenigde Staten

Beste MA's in de Verenigde Grand Rapids in de Verenigde Staten 2018

Master

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

De thuisbasis van de 38ste president van de VS Gerald Ford, en 188.000 inwoners, Grand Rapids is een stad gelegen ten westen van Michigan. Gerangschikt als de op een na grootste in de staat, de stad gastheer verschillende hogescholen en universiteiten binnen haar grenzen. Verschillende mate, masters en PhD-programma's in de technologie en biologie worden hier aangeboden onder anderen.

Graduate Studies in de Verenigde Grand Rapids in de Verenigde Staten

Lees meer

Master Of Art In Counseling

Aquinas College
Campus Voltijd Deeltijd September 2018 Verenigde Staten Grand Rapids

De Master of Art in de klinische geestelijke gezondheidszorgcursus aan het Aquinas College is opgericht om te voldoen aan de toenemende vraag naar geestelijke gezondheidswerkers. Volgens het Bureau van de Arbeidsstatistieken wordt verwacht dat het aantal nieuwe banen voor Licensed Professional Counselors tegen het jaar 2025 met 39% stijgt tegen de huidige cijfers. [+]

Waarom Studeer Klinische Geestelijke Gezondheid Counseling?

De Master of Art in klinische geestelijke gezondheidszorg opleiding bij Aquinas College is opgericht om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar psychische professionals. Volgens het Bureau van de Arbeidsstatistieken wordt verwacht dat het aantal nieuwe banen voor Licensed Professional Counselors tegen het jaar 2025 met 39% stijgt tegen de huidige cijfers.

"Het is zo ongelooflijk dat ik een kwaliteitsbegeleidingstichting kan bouwen, maar ook tijd doorbrengen met mensen die allemaal een soortgelijke, maar andere, gestelde doelen zoeken. Ik ben verheugd te zeggen dat deze studenten en professoren zijn geworden als een klein gezin. En dit zijn twee van de vele redenen waarom ik van Aquinas hou. '... [-]