MA Opleiding in de Verenigde Kentucky in de Verenigde Staten

Beste MA's in de Verenigde Kentucky in de Verenigde Staten 2018/2019

Master

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Master of Art Opleidingen in de Verenigde Kentucky in de Verenigde Staten

Lees meer

Master of Arts in onderwijs Engels aan anderstaligen (tesol)

Murray State University
Online Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar May 2019 Verenigde Staten Murray +2 more

Het curriculum van de Murray State University Master of Arts Program in Teaching Engels naar Anderstaligen (TESOL) is gebaseerd op de richtlijnen die zijn ontwikkeld door TESOL, een internationale professionele organisatie, en op erkende programma's bij andere instellingen. Het beschikt over instructie en ervaringen die direct bijdragen aan competenties in de taalkunde, taalpedagogie, assessment, en cultuur. [+]

Programma overzicht

Het curriculum van de Murray State University Master of Arts Program in Teaching Engels naar Anderstaligen (TESOL) is gebaseerd op de richtlijnen die zijn ontwikkeld door TESOL, een internationale professionele organisatie, en op erkende programma's bij andere instellingen. Het beschikt over instructie en ervaringen die direct bijdragen aan competenties in de taalkunde, taalpedagogie, assessment, en cultuur.

De MA in TESOL wordt aangeboden door de Afdeling van het Engels en Filosofie van het College of Humanities en Schone Kunsten. Doctorally voorbereid faculteit in de taalkunde, tweede-taalonderwijs, en aanverwante gebieden dienen als instructeurs van het programma. Het TESOL Raadgevend Comité is samengesteld uit de TESOL programma directeur, de voorzitter van het Engels en filosofie, en de TESOL faculteit. ... [-]