MA Programma in de Verenigde Tampa in de Verenigde Staten

Beste MA Opleidingen in de Verenigde Tampa in de Verenigde Staten 2018

Master

Een MA of Master of Arts graad wordt verkregen door de studenten na het voltooien van een één- tot tweejarig programma studeert geschiedenis, Engels of andere beeldende kunst of geesteswetenschappen onderwerpen. MA studies zijn meestal een mix van onderzoek en cursussen.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studie locaties. Staatsuniversiteit systemen worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen, en kunnen vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

Florida is een stad gelegen in de staat van de grotere Florida. De stad is de thuisbasis van meer dan 7.000 inwoners en staat bekend als de meest zuidelijke stad in Amerika. Er zijn een handvol van de publieke en private scholen hier met verschillende universiteiten in de nabijheid.

Master of Art Programma's in de Verenigde Tampa in de Verenigde Staten

Lees meer

Master Of Arts In Teaching

Florida Southern College
Campus Voltijd September 2018 Verenigde Staten Lakeland Tampa

Onze dynamische Master of Arts in Teaching is ontworpen voor mensen met een bachelor-diploma in wetenschapsgebieden die willen leraar certificering te bereiken of momenteel het onderwijs met een tijdelijk certificaat. [+]

Master of Arts in Teaching

Heeft u een bachelor's degree in Art? Bent u een bioloog op zoek naar een tweede carrière? Houdt u van wiskunde en wil je passie te delen?

Onze dynamische Master of Arts in Teaching is ontworpen voor mensen met een bachelor-diploma in wetenschapsgebieden die willen leraar certificering te bereiken of momenteel het onderwijs met een tijdelijk certificaat.

Florida's Premier lesprogramma

Aan de Florida Southern College, kunt u een zeer gewaardeerde MAT graad te verdienen in een van de top graduate onderwijsprogramma's in de VS - tegen een betaalbare prijs. Bekend om het verstrekken van cutting-edge kennis en vaardigheden voor een succesvolle, carrière gelijkgestemde leraren, zal deze mate je voorbereiden op een positieve impact in je klas, school en gemeenschap te hebben. Partnerships met lokale scholen bieden mogelijkheden voor stages en helpen met arbeidsbemiddeling bij het voltooien van je diploma.... [-]