MA in de Verenigde Gaziantep in Turkije

Top Master of Art Opleidingen in de Verenigde Gaziantep in Turkije 2018

Master

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Universiteiten in Turkije bieden twee of vier jaar van het onderwijs voor undergraduate studies, terwijl de graduate programma's duren een minimum van twee jaar. Er zijn ongeveer 820 instellingen voor hoger onderwijs in Turkije, waaronder 76 universiteiten met een totale studentenaantallen van meer dan 1 miljoen. De kwaliteit van het onderwijs op de Turkse universiteiten varieert sterk, wat het verstrekken van onderwijs en faciliteiten op gelijke voet met internationaal gerenommeerde scholen.

Gaziantep is de stad met een lange geschiedenis, want het is een van de oudste continu bewoonde steden op de aarde, daterend uit 3650 voor Christus. Er zijn twee openbare en een particuliere universiteit.

Masters of Arts in de Verenigde Gaziantep in Turkije

Lees meer

Master Internationale Betrekkingen

Zirve University
Campus Voltijd 4 semesters September 2018 Turkije Gaziantep

De Internationale Betrekkingen postgraduaat is ontworpen om studenten te voorzien van geavanceerde kennis in de internationale politieke, sociale, economische, culturele en milieuvraagstukken. [+]

Zirve Universiteit Internationale Betrekkingen biedt een MA diploma voor studenten die geïnteresseerd zijn in het bestuderen van de internationale betrekkingen op een gevorderd niveau. Onze interdisciplinair programma gericht op de studie van de veranderende relaties tussen internationale actoren, met inbegrip van hun politieke, economische en culturele interacties.

De nadruk die de afdeling op het verstrekken van adequate vaardigheden voor wetenschappelijk werk en zijn bezorgdheid met de ontwikkeling van een grondige kennis van de problemen in de internationale betrekkingen worden weerspiegeld op het programma met een reeks van geavanceerde cursussen. Cursussen zijn bedoeld als seminars waarin participatie van de studenten is essentieel. Ons wetenschappelijk personeel omvat deskundigen internationaal gerenommeerde in hun vakgebied, en de afdeling heeft vele medewerkers en vrienden in organisaties in Europa en daarbuiten. Studenten die kiezen voor de afdeling Internationale Betrekkingen zullen zich genietend van het onderwijs in kleine klassen met ruime mogelijkheid om te communiceren met andere studenten en met het personeel, en een scala van academische en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen. Zij kunnen deelnemen aan de levendige onderzoek van het departement agenda van seminars, colloquia en studenten onder leiding van presentaties. Het ministerie zet zich in voor de internationalisering van haar postdoctorale curriculum, en is van plan de uitwisseling van studenten mogelijkheden met onze partner instellingen wereldwijd. ... [-]