close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Transportmanagement 2020/2021

Een Master of Arts-programma biedt studenten de kans om hun post-secundair onderwijs voort te zetten na het behalen van hun bachelordiploma. Het programma neemt een tot twee jaar in beslag en bereidt studenten voor op deelname aan PhD-programma's en stelt hen in staat hun carrièremogelijkheden te verbreden. Wat is een MA in Transportation Management? Er zijn veel componenten op het gebied v… Meer informatie

Een Master of Arts-programma biedt studenten de kans om hun post-secundair onderwijs voort te zetten na het behalen van hun bachelordiploma. Het programma neemt een tot twee jaar in beslag en bereidt studenten voor op deelname aan PhD-programma's en stelt hen in staat hun carrièremogelijkheden te verbreden.

Wat is een MA in Transportation Management? Er zijn veel componenten op het gebied van transportmanagement, van supply chain management tot operations tot beleidsvorming. Het doel van de masteropleiding is om studenten te informeren over de bijzonderheden van elk van deze gebieden en hen voor te bereiden om de snel veranderende wereldwijde transportindustrie te betreden. Enkele van de onderwerpen die aan bod komen, zijn onder meer basisprincipes van transportbeheer, arbeidsrelaties en transportfinanciering. Hoewel de focus van het programma primair is om studenten kennis te laten maken met verschillende transportsystemen, leert het programma hen ook hoe ze dergelijke systemen moeten gebruiken en verbeteren.

Transportnetwerken evolueren voortdurend en studenten moeten over de vaardigheden beschikken om de complexe problemen in de branche te analyseren en de juiste oplossingen toe te passen. De masteropleiding biedt studenten toegang tot ervaren docenten. Door hun studies verwerven studenten de kennis die nodig is om de uitdagingen van de transportsector aan te gaan.

Programma's nemen ongeveer twee jaar in beslag. Aangezien het collegegeld en de kosten variëren van school tot school, moeten studenten contact opnemen met hun voorkeursexamen om de kosten van inschrijving te bepalen.

Het behalen van een masterdiploma in transportmanagement leidt tot een reeks carrièrekansen. Hoewel veel studenten werk vinden in particuliere organisaties, zijn er ook carrières beschikbaar in overheids- en overheidsinstanties. Enkele van de meest populaire functies onder afgestudeerden zijn transportmanager, beveiligingsspecialist en transportplanner. Het Master of Arts-programma geeft studenten een uitgebreide reeks vaardigheden en veel werkgevers staan ​​te popelen om degenen in te huren die een diploma in transportbeheer hebben.

Veel internationale scholen bieden masteropleidingen en online cursussen zijn ook beschikbaar voor studenten. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Greenwich
Londen , Verenigd Koninkrijk

Dit programma is ontworpen om de behoeften van thuis en internationale afgestudeerden die niet eerder gespecialiseerd in logistiek en transport of degenen die geïnteresseerd z ... +

Dit programma is ontworpen om de behoeften van thuis en internationale afgestudeerden die niet eerder gespecialiseerd in logistiek en transport of degenen die geïnteresseerd zijn in het uitbreiden van hun kennis en praktische mogelijkheden op dit gebied te voldoen. -
MA
Voltijds
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op