MA in Chonburi in Thailand

Top Masters of Arts in Chonburi in Thailand 2018

Master

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Chonburi stad is een van de centra van het onderzoek vooral voor die mensen die kunnen wensen om hun opleiding verder aan kapiteins en doctoraten graden. Deze stad is op onderzoek gebaseerde universiteiten niet al heeft een aantal hogere onderzoekscentra.

Masters of Arts in Chonburi in Thailand

Lees meer

Master Of Arts In Interaction Design

Asian University Thailand
Campus Voltijd 1 - 2 jaar June 2018 Thailand Chonburi Bangkok +1 more

Het Interaction Design programma vereist studenten om hun hands-on te ontwikkelen creatieve en praktische vaardigheden, alsmede de meer theoretische aspecten van de interactie-ontwerp. [+]

Master of Arts in Interaction Design

&nbsp

Met 3 keuzes van de studie plan (gericht op studenten van verschillende achtergronden), 3 uitgangen (het verstrekken van uiteenlopende diepten van de studie), en 3 lengtes uiteraard (het ondersteunen van studenten 'workflow-behoeften), wordt deze master ontwikkeld om' user-vriendelijke ' . De lessen variëren van het ontwerp theorie en ontwerpend onderzoek door middel van workshops om praktische vaardigheden-cal 'hands-on' project-gerichte leren.

&nbsp

Studenten krijgen de gelegenheid om ten minste een jaar door te brengen die hun Interaction Design verbonden belangen op proefschrift projecten rond thema's als kritisch discours, semiotische analyse, Sociale Narrative, ervaring Design, communicatieve omgevingen, Pervasive Networks, Pattern Talen, Media Channeling is, Posthuman Ethiek, Multi-sense Engagement, Digitale Ontologie, Materiële Interacties en "Glocal" Diversiteit.... [-]