MASTERSTUDIES

Deeltijd Master of Art Opleidingen in Tentoonstellingsontwerp 2020 in Noord-Amerika

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

 

Tentoonstelling ontwerp is de overweging van alle elementen van een artistieke, commerciële of theatrale presentatie en de ontwikkeling van een plan op basis van deze gegevens. Programma's in dit onderwerp gericht op toekomstige curatoren en event managers voor te bereiden op hun loopbaan.

De Verenigde Staten van Amerika is gelegen op het continent van Noord-Amerika. Het is het derde grootste land van grootte in de wereld. Het heeft een relatief korte geschiedenis in vergelijking met andere wereld naties, heeft een van de wereld 's grootste economieën, en heeft een van de wereld ' s meest diverse bevolkingsgroepen.

Master of Arts (MA) Deeltijd in Tentoonstellingsontwerp in Noord-Amerika

1 Resultaten in Tentoonstellingsontwerp, Noord-Amerika Filter

MA in tentoonstellingsontwerp

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Campus

De MA in Exhibition Design Program is een tweejarig, 48-credit programma, dat kan worden voltooid in vier semesters van full-time traditionele studie. Part-time studie is ook ...

Lees meer