close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts (M.A.) in Televisie-/Radiojournalistiek 2021

Een Master of Arts-programma bereidt studenten voor op een liberale kunstcontext voor het belonen van loopbanen door projecten uit de echte wereld en casestudies te vereisen om van te leren. Het duurt meestal twee jaar om een ​​masteropleiding te volgen en daarvoor moet eerst een bachelor worden behaald. Wat is een MA in Broadcast Journalism? Dit afstudeerprogramma is vaak een uitstekende in… Meer informatie

Een Master of Arts-programma bereidt studenten voor op een liberale kunstcontext voor het belonen van loopbanen door projecten uit de echte wereld en casestudies te vereisen om van te leren. Het duurt meestal twee jaar om een ​​masteropleiding te volgen en daarvoor moet eerst een bachelor worden behaald.

Wat is een MA in Broadcast Journalism? Dit afstudeerprogramma is vaak een uitstekende investering voor studenten die geïnteresseerd zijn in het verfijnen van hun journalistieke en presentatievaardigheden. Als student in een uitzendingsjournalistiekprogramma kun je lessen volgen in openbaar bestuur, mediarecht, studio- en presentatievaardigheden, ethiek en beroepspraktijken, evenals gegevensanalyse. Je kunt je opleiding vaak aanpassen aan je ideale carrière na je afstuderen.

Het bestuderen van dit onderwerp levert vaak voordelen op in aangescherpte analytische vaardigheden en schrijfvaardigheid, nuttig bij het dagelijks leren en communiceren. Studenten kunnen ook veel mogelijkheden hebben om hun spreek- en presentatievaardigheden in het openbaar te verbeteren.

Het collegegeld voor een MA in Broadcast Journalism hangt af van welke universiteit je kiest om deel te nemen. De kosten kunnen ook worden beïnvloed door de locatie van de universiteit, dus neem contact op met uw academische adviseur voor specifieke informatie.

Na hun afstuderen met een Master of Arts in Broadcast Journalism, gaan mensen soms genieten van lonende carrières in de publieke omroep, journalistiek, redactie en presentatie. Over het technische spectrum van opties kunnen afgestudeerden er ook voor kiezen om camera-, geluids- en lichttechnici te zijn - allemaal vitale componenten van succesvolle uitzendingen. Ten slotte is gedegen onderzoek van cruciaal belang voor ethische en waardevolle uitzendingsjournalistiek, dus sommige mensen kunnen ook kiezen voor onderzoekende onderzoekers en verhaalontwikkelaars. Tot slot kunnen afgestudeerden ervoor kiezen om op de universiteit te blijven en omroepjournalistiek te geven aan een nieuwe generatie studenten.

Je kunt een masterdiploma halen door wereldwijd naar campussen te gaan of door de vereisten voor een online masteropleiding te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Lincoln
Lincoln, Verenigd Koninkrijk

Nu een essentieel onderdeel van veel nieuwsorganisaties, is sportjournalistiek een gerespecteerd element van de media geworden. Dit masterprogramma combineert een passie voor ... +

Nu een essentieel onderdeel van veel nieuwsorganisaties, is sportjournalistiek een gerespecteerd element van de media geworden. Dit masterprogramma combineert een passie voor sport met de praktische vaardigheden van journalist en heeft tot doel afgestudeerden voor te bereiden op een carrière in deze opwindende arena. Bij Lincoln biedt een digitale redactiecultuur studenten de kans om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om verslag uit te brengen over lokale en nationale sportevenementen. Naast een reeks praktische workshops en seminars hebben studenten de mogelijkheid om hun eigen sportinhoud uit te zenden en te produceren. -
MA
Voltijds
Deeltijd
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op