$close

Filters

Resultaten weergeven

MA's in Technologiestudies in de Verenigde Nanjing China

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven. Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden bes… Meer informatie

De MA-graad is vooral bedoeld voor studenten die willen hun algemene wiskunde onderwijs te verbeteren of om les te geven.

Hoewel de technologie lijkt misschien een eigentijdse ontwikkeling, hebben mensen gebruik gemaakt van de technologie sinds ze begonnen het omzetten van natuurlijke hulpbronnen in gereedschappen. Zo zou het begrip van brand en het gebruik ervan in prehistorische koken worden beschouwd als een aspect van de technologie.

China, officieel de People 's Republiek van China, is een soevereine staat gelegen in Oost-Azië. Het is de wereld 's meest bevolkte land, met een bevolking van meer dan 1,35 miljard.

Lees Minder
Lees meer over studeren in China
Andere opties binnen dit vakgebied: 
BA's | PhD
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
Nanjing University Of Posts And Telecommunications
Nanjing, China

MA in de Informatie en Communicatie Techniek

MA in de Informatie en Communicatie Techniek -
MA
Voltijds
5 maanden
Engels
Campus