$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Technisch Ontwerpen 2022

Een Master of Arts is een graduaat die geavanceerde studies op een geselecteerd gebied aanbiedt. Universiteiten wereldwijd hebben programma's die studenten een hoger niveau van specialisatie bieden, loopbanen verbeteren en de basis leggen voor verder graduaat onderwijs. Wat is een MA in Engineering Design? Studenten die dit diploma volgen, bereiden zich voor om nieuwe producten te ontwikkele… Meer informatie

Een Master of Arts is een graduaat die geavanceerde studies op een geselecteerd gebied aanbiedt. Universiteiten wereldwijd hebben programma's die studenten een hoger niveau van specialisatie bieden, loopbanen verbeteren en de basis leggen voor verder graduaat onderwijs.

Wat is een MA in Engineering Design? Studenten die dit diploma volgen, bereiden zich voor om nieuwe producten te ontwikkelen. Het curriculum geeft inzicht in de markten en biedt vaardigheden die nodig zijn om goederen te creëren die concurrerend en succesvol zullen zijn. Cursussen omvatten ontwerpgeschiedenis, met de nadruk op de sociale, psychologische en antropologische verbindingen. Marketingcursussen leveren onderzoek naar consumentengedrag, merkpositionering en andere gerelateerde concepten. Studenten verwerven expertise in het toepassen van technologische hulpmiddelen voor productontwerp. Veel programma's omvatten een stage om kennis en vaardigheden naar de werkplek te vertalen.

Voordelen van het nastreven van het diploma omvatten kansen voor loopbaanontwikkeling en verwerving van diepgaande kennis van specifieke productgebieden. Studenten verwerven analytische en probleemoplossende technieken die voordelig kunnen zijn in persoonlijke en professionele situaties. Het afronden van projecten voor de MA-graad biedt ervaring en versterkt vaardigheden die nodig zijn om werk- en levensuitdagingen succesvol aan te gaan.

De kosten van het volgen van een masterdiploma verschillen sterk van school tot school, afhankelijk van de locatie en het leerplan. Studenten moeten hun globale opties onderzoeken om te bepalen welk programma het beste aansluit op hun behoeften en doelen.

Carrièremogelijkheden zijn aantrekkelijk voor afgestudeerden vanwege het hoge niveau van specialisatie van de graad biedt. Studenten kunnen specifieke vaardigheden verwerven op gebieden zoals constructie, elektronica, industrieel ontwerp, transport en auto-interieurs. Succesvolle afronding van het programma geeft blijk van de creativiteit en vaardigheden die nodig zijn om bedrijven concurrerend te houden op de markt. Dit opent de deur naar banen in alle industrieën die afhankelijk zijn van de ontwikkeling van nieuwe producten. Diepgaande studies bereiden ook afgestudeerden voor om te werken op het gebied van marketing of om als adviseur te dienen.

Engineering design biedt grote voordelen voor professionele vooruitgang en persoonlijke groei. Neem de eerste stap naar een meer lonende carrière. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Populair Nieuwste Titel
  • Populair
  • Nieuwste
  • Titel
Royal College of Art
Londen, Verenigd Koninkrijk

Ontwerpleiders creëren met de vaardigheden om te beïnvloeden.

Ontwerpleiders creëren met de vaardigheden om te beïnvloeden. -
MA
Voltijds
Engels
sep 2022
Campus