Filter
Masters of Arts
Zuid-Afrika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek Master of Art Programma's in Talen in Zuid-Afrika

MA Toegepaste taalkunde is de meest voorkomende van een aantal Masters of MA zoals ze algemeen bekend zijn, dat een hogere concentratie op de wetenschap hebben en de focus minder op de praktijk in de klas.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Master of Arts Opleiding in Talen in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder

5 Resultaten in Talen, Zuid-Afrika

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Johannesburg

De cursussen MA in het Latijn zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in ... [+]

MA in het Latijn (cursussen)

De cursussen MA in het Latijn zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in de Latijnse taal wordt aangeboden voor studenten die deelnemen aan de cursus met een Honours Degree in Klassieke Beschaving.

De twee onderzochte modules zouden een intensieve studie van de Romeinse geschiedenis, religie, literatuur, filosofie, cultuur of kunst en architectuur omvatten.

Toelatingseisen

Een Honours Degree in Latijnse of Klassieke Cultuur leidt tot een masteropleiding in cursussen.

Contact details

Naam: Prof JLP Wolmarans Tel : 011559 2737 / e-mail: hansiew@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

De cursussen MA in het Grieks zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. De MA in het Grieks heeft ... [+]

MA in het Grieks (cursussen)

De cursussen MA in het Grieks zijn in principe gericht op studenten die een kortere dissertatie willen doen, samen met twee onderzochte modules. Een intensieve cursus in de Griekse taal wordt aangeboden voor studenten om deel te nemen aan de cursus met een Honours Degree in Klassieke Beschaving. De twee onderzochte modules zouden betrekking hebben op een intensieve studie van de Griekse geschiedenis, religie, literatuur, filosofie, cultuur of kunst en architectuur. In het korte proefschrift hebben studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op Klassiek Grieks, Hellenistisch Grieks (Nieuwe Testament en Kerkvaders), Byzantijns Grieks of Modern Grieks.

Toelatingseisen... [-]
Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Op een meer geavanceerd niveau (masterstudies) worden studenten aangemoedigd om met ons samen te werken op onze expertisegebieden, namelijk de hedendaagse Franse roman; A ... [+]

Op een meer geavanceerd niveau (masterstudies) worden studenten aangemoedigd om met ons samen te werken op onze expertisegebieden, namelijk de hedendaagse Franse roman; Autobiografie; Hedendaags Frans theater en Franstalige literatuur, om hun capaciteiten voor onderzoek en kritisch denken te ontwikkelen. De master van de Franse afdeling is bedoeld voor toegewijde onderzoekers en bestaat voornamelijk uit een proefschrift of een scriptie.

Toelatingseisen

De toelatingseis voor een master is een Honours Degree in het Frans.

Contact details

Naam: Prof WA Kabwe-Segatti Tel : 011559 2757 / e-mail: desirew@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Studenten die voor deze cursus zijn geaccepteerd, moeten een volledig proefschrift onderzoeken, schrijven en presenteren (ongeveer 120 pagina's), onder begeleiding van ee ... [+]

MA in het Engels (onderzoek of cursussen)

Studenten die voor deze cursus zijn geaccepteerd, moeten een volledig proefschrift onderzoeken, schrijven en presenteren (ongeveer 120 pagina's), onder begeleiding van een promotor. De afdeling is in staat toezicht te houden op onderwerpen op de meeste gebieden onder het algemene bereik van Engelse studies, waaronder Zuid-Afrikaanse literaire studies en postkolonialisme; Tekstbewerking; Middeleeuwse, Renaissance en romantische studies; en hedendaagse fictie.

Toelatingseisen

Toelating tot de masteropleiding moet worden goedgekeurd door de voorzitter van de afdeling.

Contact details

Naam: Prof Karen Scherzinger Tel : 011559 2493 / e-mail: kscherzinger@uj.ac.za... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
University of Johannesburg

Een student schrijft een proefschrift over een onderwerp in de taalkunde of literatuur waaruit blijkt dat hij onderzoek kan verrichten. Dit document zal ongeveer 100 pagi ... [+]

Een student schrijft een proefschrift over een onderwerp in de taalkunde of literatuur waaruit blijkt dat hij onderzoek kan verrichten. Dit document zal ongeveer 100 pagina's lang zijn.

Toelatingseisen

Studenten die een BA Honours hebben behaald met een cijfer van minimaal 60% (maar bij voorkeur hoger) in Northern Sotho (Sesotho sa Lebowa / Sepedi) of isiZulu kunnen zich inschrijven.

Contact details

Naam: Dr IK Mndawe Tel: 011 559 4662 / e-mail: ikmndawe@uj.ac.za

Registratie en startdata

Registratie begint in januari en lezingen in februari voor zowel Undergraduate en Postgraduate cursus werkprogramma's.

Alle onderzoeksprogramma's voor Masters en PhD's kunnen het hele jaar door registreren.... [-]

Zuid-Afrika Johannesburg
Januari 2020
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands