MASTERSTUDIES

3 Masters of Arts (M.A.) in Supply Chain Management 2020

Een Master of Arts, of MA, is een studietraject toegankelijk voor afgestudeerden op college die hun specialisatie in een bepaald vakgebied willen verbeteren. Deze graad kan helpen studenten voor te bereiden op een loopbaan onmiddellijk na hun afstuderen of kan leiden tot nog hoger onderwijs.

Wat is een MA in Supply Chain Management? Dit programma richt zich op de productie en distributie van goederen of diensten en kan meer lokaal of op een wereldwijde schaal worden toegepast. Er zijn veel stappen tussen het maken van een product en de levering ervan aan de consument, en dus is deze graad redelijk breed qua inhoud. Het curriculum omvat vaak cursussen die de logistieke strategie en onderzoeksprojecten benadrukken. Met de komst van internet en nieuwe manieren om snel grote hoeveelheden informatie te communiceren, bevatten veel van deze programma's ook een aantal cursussen in e-logistiek en e-supply chain management, die te maken hebben met virtuele bedrijven en leveranciers op internet.

Het belangrijkste voordeel in deze mate is het feit dat het een onmisbare mogelijkheid biedt om zich te specialiseren in supply chain management en veel van de ervaring en de meeste vaardigheden te verwerven die nodig zijn om te excelleren op dit gebied. Bij het afstuderen zijn veel studenten van deze programma's daarom goed uitgerust om werk te vinden.

De kosten van een MA in Supply Chain Management zijn variabel, afhankelijk van de grootte en locatie van de school. Collegegeld, inschrijfgeld en registratiekosten kunnen afhankelijk zijn van een aantal factoren. Om de kosten van een programma te bepalen, kun je het beste rechtstreeks contact opnemen met het Admissions Office van de school met vragen.

Een MA in Supply Chain Management is het meest direct van toepassing op carrières in supply chain management en logistiek, hoewel afgestudeerden kunnen kiezen om deze vaardigheden toe te passen op de private, publieke of vrijwillige sectoren. Supply chain managers werken aan een soepele overdracht of transport van goederen en diensten bij elke stap van het productieproces. Sommige managers kiezen ervoor hun carrière meer specifiek te richten op productie of handel, terwijl anderen meer in het algemeen werken of veldgerelateerd onderzoek uitvoeren.

Als u geïnteresseerd bent in het volgen van een MA in Supply Chain Management, zijn er verschillende opties voor u beschikbaar. Onze doorzoekbare lijst van programma's over de hele wereld kan u helpen ervoor te zorgen dat u het ideale programma voor u vindt. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

3 Resultaten in Supply Chain Management Filter

Masterprogramma in Textile Value Chain Management (2 jaar)

University of Borås
MA
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Dit programma bereidt je voor op een baan in management of gekwalificeerde onderzoeksfuncties op alle gebieden van een textielgerelateerd bedrijf, bijvoorbeeld productontwikke ...

Lees meer

Master of Arts Logistics and Supply Chain Management

LSBF Singapore
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
13 maanden
Engels
Campus

Explore supply chain networks in global and domestic contexts and address issues such as cost reduction and service enhancement. Areas of study will include the functions of p ...

Lees meer

MA e-Logistiek en Supply Chain Management

University of Greenwich
MA
<
Voltijd
Engels
Campus

Supply chain netwerken en e-supply chain netwerken kunnen worden ontworpen voor diensten of productie en zijn globale of nationale schaal. Zij omvatten de functies van inkoop, ...

Lees meer