$close

Filters

Resultaten weergeven

Masters of Arts in Styling 2022

Een Master of Arts-graad is een postgraduaat studieprogramma dat de kennis van studenten bevordert op een specifiek gebied van professionele studie. Een MA-programma kan variëren van één tot drie jaar, afhankelijk van het loopveld en de school. Wat is een MA in Styling? Deze graad introduceert studenten een aantal factoren die betrokken zijn bij het maken en beheren van een modemerk. Studente… Meer informatie

Een Master of Arts-graad is een postgraduaat studieprogramma dat de kennis van studenten bevordert op een specifiek gebied van professionele studie. Een MA-programma kan variëren van één tot drie jaar, afhankelijk van het loopveld en de school.

Wat is een MA in Styling? Deze graad introduceert studenten een aantal factoren die betrokken zijn bij het maken en beheren van een modemerk. Studenten zullen de vele aspecten van styling bestuderen om merkwaarden en esthetiek naar de modemarkt te communiceren. Hoewel elk programma kan variëren, kunnen er natuurlijk onderwerpen zijn als art-direction en -stijlen, trendsetten, foto's maken, modebranche en -communicatie, kleurentheorie, modegeschiedenis en Photoshop. Naast lessen werken studenten met showregisseurs, ontwerpers en retailers en werken ze aan projecten zoals fotoshoots en het maken van een lookbook.

Een Master in Styling bereidt studenten voor op verschillende modekansen en stelt hen in staat om in veel verschillende capaciteiten internationaal te werken. Studenten verbeteren hun creativiteit en kritisch denkvermogen tijdens het werken met succesvolle professionals, wat hen helpt een baan te vinden in een competitief veld.

Er zijn mode-instituten over de hele wereld die MA-programma's in styling aanbieden. Omdat de programma's variëren, zullen de kosten ook behoorlijk schommelen. Nadat u uw belangrijkste keuzes hebt beperkt, is het raadzaam dat u rechtstreeks contact opneemt met elke school om te weten wat u kunt verwachten voor collegegeld en andere kosten.

Het behalen van een MA in Styling sets studeert af voor succes in een aantal loopbaanrollen. Functietitels kunnen bestaan ​​uit art director, moderedacteur, stylist voor een audiovisuele productie, imagoconsulent, coördinator modecommunicatie, visual merchandiser en modestylist. Werkgevers kunnen reclamebureaus, modebladen, televisie en beroemdheden omvatten.

Het is snel en eenvoudig om het perfecte stylingprogramma te vinden. Verken onze online database om de juiste school te vinden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Conde Nast College
Londen, Verenigd Koninkrijk

De MA Fashion Styling is een uniek branchegericht programma waarmee studenten kunnen leren over modestyling, productie en beeldvorming. Voortbouwend op de kennis en expertise ... +

De MA Fashion Styling is een uniek branchegericht programma waarmee studenten kunnen leren over modestyling, productie en beeldvorming. Voortbouwend op de kennis en expertise van Condé Nast, is het cursusaanbod opgesplitst in onderwezen academische inhoud, praktische en technische workshops, onafhankelijk onderzoek en masterclasses van toonaangevende professionals uit de industrie in het verkennen van de creatieve, commerciële en kritische aspecten van styling in de context van print, digitale en ervaringsgerichte modemedia. -
MA
Voltijds
Engels
26 sep 2022
Campus