MASTERSTUDIES

2 MA Opleidingen in Strategisch Management 2020

Als je wilt slagen in je carrière, dan is een geavanceerde graad als Master of Arts (MA) is een goede optie voor je. Het kan u helpen gespecialiseerde vaardigheden die nodig zijn op de arbeidsmarkt te krijgen. Er zijn veel verschillende programma's beschikbaar voor studenten van vandaag.

Wat is een MA in Strategic Management? Dit is een geavanceerde opleiding die opleidt tot toekomstige leiders te worden voor bedrijven. Tijdens het programma, zult u leren hoe te beheren en maken moeilijke beslissingen te nemen die nodig zijn op het uitvoerend niveau. Een groot deel van de tijd kunt u online studeren, zodat je niet hoeft te tijd van het werk te nemen. Dit is flexibeler voor veel mensen die druk bezig zijn het verplaatsen van de corporate ladder. In ongeveer twee jaar, dan kunt u dit diploma te verdienen en hebben de vaardigheden die nodig zijn om in uw gebied te verplaatsen.

Er zijn verschillende voordelen van het bestuderen van een Master in Strategic Management te verkrijgen.De meeste mensen houden van de flexibiliteit die wordt geboden door het programma. Aangezien er online klassen beschikbaar zijn, kunt u studeren wanneer het handig is. Ook dit soort programma's is zeer behulpzaam bij het voorbereiden van studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in senior management posities.

Afhankelijk van waar je kiest om naar school te gaan, de kosten van het programma varieert. Als u details nodig over de prijs, moet u contact opnemen met de school waar je geïnteresseerd in het bijwonen van zijn.

Na afloop mag je met deze geavanceerde graad, wordt u gekwalificeerd om te werken in het hogere management posities. Aangezien de meeste mensen werken en naar school gaan, zijn ze meestal bewegen in hun huidige bedrijven. Typisch, ze gaan in hun loopbaan en werken in senior management posities.

 

Als u wilt een MA na te streven, moet u bladeren van de verschillende programma's beschikbaar om te bepalen welke opties het beste past bij uw behoeften. Dan kunt u zich aanmelden. Zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.

2 Resultaten in Strategisch Management Filter

MA in evenementenbeheer

N|A|M|E Dubai (Nest Academy of Management Education)
MA
jun 2020
<
Voltijds
<
2 jaren
Engels
Campus

Pathway studenten ingeschreven voor Progressie Pathway om een MA te behalen in Strategisch Sport Management toegekend door de Universiteit van Bolton, Academisch Centrum in VA ...

Lees meer

Master of Arts in strategisch ontwerp

Design Akademie Berlin
MA
<
Voltijds
<
4 semesters
Engels
Campus

Ons masterprogramma Strategic Design richt zich op het systematisch bestuderen van de relaties en interacties tussen ideeën, mensen, merken en ruimte, het bouwen van een samen ...

Lees meer