MASTERSTUDIES

3 MA Opleidingen in Strategisch Leiderschap 2020

Studenten die hun undergraduate onderwijs te bevorderen kunnen inschrijven in een Master of Arts programma. Dit graduate studie cursus is bedoeld om studenten te voorzien van specialistische kennis over een onderwerp en hen voor te bereiden op de werkplek. De gemiddelde programma duurt één tot twee jaar.

Wat is een MA in Strategic Leadership? Dit is een spannende studie kans voor gemotiveerde mensen op zoek naar een verschil in hun toekomstige loopbaan te maken. De cursussen zijn bedoeld om studenten te helpen analyseren van problemen en oplossingen die zakelijke waarde zal verbeteren bepalen. Daarnaast worden studenten onderwezen principes die hen in staat stellen om leidinggevende functies vervullen in de toekomst. Een aantal van de concepten geleerd onder begeleiding, coaching, motiverende strategieën, business analyse, en diversiteit. Het grootste deel van de beschikbare worden gegeven op de campus programma's; echter, zijn er mogelijkheden voor afstandsonderwijs aan de behoeften van de studenten over de hele wereld tegemoet te komen.

Er zijn veel voordelen aan het verkrijgen van een geavanceerde graad in strategisch leiderschap. Een aantal van de cursussen bieden hands-on learning, waardoor veel beter voorbereid op de werkplek te zijn. Ook studenten die afstuderen met deze achtergrond hebben vaak meer groeipotentieel in hun toekomstige baan vanwege hun educatieve achtergrond.

De kosten van het verkrijgen van een Master of Arts varieert afhankelijk van waar je kiest naar school te gaan. Want er zijn scholen over de hele wereld met dit soort programma's, is het een goed idee om de kosten met de universiteit u van plan op het bijwonen van het onderzoek. Zij kunnen u voorzien van gedetailleerde informatie over collegegeld en andere kosten.

Afgestudeerden van dit programma werken meestal in leidinggevende functies voor bedrijven over de hele wereld. Spelen ze vaak een strategische rol in hun werk, werken aan vertrouwen met anderen op te bouwen, en te handhaven ethische normen. Het is ook gebruikelijk voor mensen om in de sport-industrie te werken als managers of coaches.Typisch, mensen nastreven banen die hun skillset fit en aantrekkelijk zijn.

Voor meer informatie over het strategisch leiderschap programma's beschikbaar te leren, zoek online. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

 

3 Resultaten in Strategisch Leiderschap Filter

MA in Transformative Leadership (online programma)

California Institute of Integral Studies
MA
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 semesters
Engels
Online

De Transformative Leadership MA is een uniek innovatief programma voor afstandsonderwijs dat uitgebreide praktische vaardigheden combineert met diepe zelfreflectie en een nadr ...

Lees meer

MA in informatiewetenschap

University of Groningen
MA
01 sep 2020
<
Voltijd
<
12 maanden
01 May 2020
Engels
Campus

In de MA in Informatica zijn de cursussen direct gerelateerd aan state-of-the-art onderzoek op de afdeling. We hebben hoge cijfers in de nationale studentenevaluatie en we heb ...

Lees meer

Meesters in het management en strategisch leiderschap

Oxademy Business School
MA
<
Deeltijd
<
12 maanden
Engels
Online

De MSL is gericht op het ontwikkelen van persoonlijke en professionele effectiviteit, waardoor oefenen en aspirant-managers om hun kennis en vaardigheden in het management, le ...

Lees meer