MASTERSTUDIES

MA's in Strategie in Tsjechië

Masters graden, algemeen bekend als MA, zijn postdoctorale opleidingen die ten minste een jaar en soms twee jaar, zij worden doorgaans geleerd graden vereist enige eigenlijke onderzoek. MA is de meest voorkomende naam voor een masteropleiding en wordt vaak gebruikt.

Strategie programma's zijn voordelig voor personen met een uitstekende coördinerende en planningsvaardigheden. Zo'n programma kan deze vaardigheden verder te ontwikkelen, het onderwijs individuen over de strategische besluitvorming en management. Analysis, ondernemerschap en corporate strategie zijn onderwerpen die worden besproken.

Tsjechië heeft een gevestigde en op onderzoek gebaseerde universitair onderwijs. Dit heeft leren ini Praag een van de gerespecteerde curriculum 's in Europa sinds het cultiveert de geest van creativiteit en innovatie onder studenten.

MA in Strategie in Tsjechië

1 Resultaten in Strategie, Tsjechië Filter

Master in strategische communicatie

University of New York in Prague (UNYP)
MA
MA
okt 2020
<
Voltijds
Engels
Campus
Online

Met toenemende communicatiemogelijkheden is strategie een cruciale vraag die zowel organisaties als individuen aangaat. Alleen al het beschikbaar hebben van de tools, leidt ni ...

Lees meer