close

Filters

Resultaten weergeven

MA Programma's in Statistiek 2020

Een Master of Arts is een graduaat die een aantal jaren van studie binnen een bepaald academisch gebied omvat. Dit studietraject biedt studenten de gelegenheid zich te specialiseren op het gebied van hun keuze, hen voor te bereiden op een carrière of voor een studie op een nog hoger niveau. Wat is een MA in statistiek? Statistieken is de studie van hoe gegevens effectief kunnen worden verzameld… Meer informatie

Een Master of Arts is een graduaat die een aantal jaren van studie binnen een bepaald academisch gebied omvat. Dit studietraject biedt studenten de gelegenheid zich te specialiseren op het gebied van hun keuze, hen voor te bereiden op een carrière of voor een studie op een nog hoger niveau.

Wat is een MA in statistiek? Statistieken is de studie van hoe gegevens effectief kunnen worden verzameld, geanalyseerd en gepresenteerd. Als onderdeel van het vereiste klaswerk krijgen studenten geavanceerde instructies in de statistische theorie, problemen in de statistiek en wiskunde in het algemeen. Als een ander belangrijk onderdeel van het curriculum zijn studenten meestal verplicht om ten minste één onafhankelijk onderzoeksproject uit te voeren waarin ze hun statistische vaardigheden en leren toepassen.

Deze kans om te oefenen en gebruik te maken van dit leren is een van de belangrijkste voordelen van dit studietraject. Het biedt studenten de kans om een ​​idee te krijgen van wat een carrière op dit gebied inhoudt, en om beter te begrijpen wat voor soort onderzoek hen het meest interesseert.

Een masterstypeschema varieert van school tot school. Elk programma omvat een andere combinatie van collegegeld en inschrijvingsgeld. Neem rechtstreeks contact op met het Admissions Office voor meer informatie over de kosten van een programma.

Deze graad kan afgestudeerden uitrusten voor professioneel werk op een aantal gebieden. Statistische analyse en informatiebeheer vormen zeer belangrijke componenten van het bedrijfsleven, wetenschappelijk onderzoek en politieke wetenschappen. Omdat statistieken op zo'n breed scala van onderwerpen kunnen worden toegepast, hebben afgestudeerden de gelukkige mogelijkheid om te kiezen welk type onderzoek ze willen volgen. Met hun leer- en werkervaring in de klas kunnen afgestudeerden van deze programma's werken als onderzoekers, gegevensverzamelaars of consultants.

Studenten die klaar zijn om te solliciteren op een MA in Statistieken programma worden uitgenodigd om gebruik te maken van onze doorzoekbare database van scholen. Hiermee kunnen ze het programma vinden dat het best geschikt is om hun professionele doelen te bereiken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Haifa, International School
Haifa, Israël

Het programma International Master of Arts in Statistics van de Universiteit van Haifa in Israël is gericht op het bieden van een rigoureus, modern en up-to-date onderwijs in ... +

Het programma International Master of Arts in Statistics van de Universiteit van Haifa in Israël is gericht op het bieden van een rigoureus, modern en up-to-date onderwijs in de statistiek. -
MA
Voltijds
Engels
okt 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op