close

Filters

Resultaten weergeven

MA Programma's in Sportstudies 2021

Na het behalen van een bachelordiploma kan een student ervoor kiezen om een ​​Master of Arts na te streven. Deze opleiding biedt een kritische opleiding voor een vak binnen de alfa-, alfa- en gammawetenschappen en duurt doorgaans twee jaar. Wat is een MA in sportstudies? Sportstudies is de brede verkenning van verschillende sportgerelateerde interesses zoals sportjournalistiek en management.… Meer informatie

Na het behalen van een bachelordiploma kan een student ervoor kiezen om een ​​Master of Arts na te streven. Deze opleiding biedt een kritische opleiding voor een vak binnen de alfa-, alfa- en gammawetenschappen en duurt doorgaans twee jaar.

Wat is een MA in sportstudies? Sportstudies is de brede verkenning van verschillende sportgerelateerde interesses zoals sportjournalistiek en management. Dit type van opleiding is ontworpen om een ​​intensieve studie van sport in de context van cultuur, maatschappij en geschiedenis aan studenten voor een loopbaan in de sport voor te bereiden. Veel sportstudieprogramma's bieden specialisaties en keuzevakken om studenten de kans te geven zich te concentreren op een specifieke sportgerelateerde industrie.

Veel werkgevers vinden dat studenten in sportstudies een combinatie van nuttige vaardigheden vertonen die nuttig kunnen zijn in verschillende industrieën. Deze studenten zijn vaak analytisch en hebben sterke communicatieve vaardigheden. Een extra voordeel is dat studenten vaak effectieve organisatorische vaardigheden leren.

Een masterdiploma kost meestal minder om te verdienen dan een bachelordiploma, maar de kosten kunnen variëren afhankelijk van een paar verschillende factoren. Een diploma van een privé-universiteit kost meestal meer dan één van een openbare school en de locatie van de school kan ook een rol spelen bij het bepalen van het collegegeld. Studenten moeten contact opnemen met de schooltoelatingsbureaus voor meer informatie.

Studenten met een hogere graad in sportstudies kunnen zichzelf in staat stellen om hoogbetalende managementposities te verwerven. Afgestudeerden kunnen een loopbaan volgen in verschillende sportgerelateerde sectoren zoals sportactiviteiten, atletiekbeheer, coaching, uitzendmedia, evenementenplanning en evenementenbeheer. Sommige mogelijke loopbaanposities zijn onder meer een sporttherapeut, een activiteitenmanager en een inspanningsfysioloog.

Er zijn tal van programma's over de hele wereld die een MA in sportstudies aanbieden. Veel universiteiten bieden studenten ook de mogelijkheid om online of parttime cursussen te volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
SOAS University of London
Londen , Verenigd Koninkrijk

Deze graad onderzoekt de oorsprong en historische ontwikkeling van yoga en meditatie in India en Tibet, van de oudheid tot de moderne wereld. Het zou geschikt zijn voor lerare ... +

Deze graad onderzoekt de oorsprong en historische ontwikkeling van yoga en meditatie in India en Tibet, van de oudheid tot de moderne wereld. Het zou geschikt zijn voor leraren in yoga / meditatie, beoefenaars, studenten van religie en mensen met een achtergrond in psychologie die geïnteresseerd zijn in mindfulness-therapie. -
MA
Voltijds
Deeltijd
Engels
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op