Master of Arts in Barcelona in Spanje

Beste Graduate Studies in Barcelona in Spanje 2018

Master

Een master 's degree is een postdoctorale academische graad. Een master 's degree bereidt studenten om te leiden of te beheren. Een master 's degree bereidt ook een persoon voor een scala van bezigheden via gespecialiseerde studie van een veld.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiële postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Wordt de 2e grootste stad van Spanje, Barcelona is de hoofdstad van de provincie Catalonië. Het heeft meer dan 4 miljoen inwoners. Het is een levendige stad die duizenden toeristen jaarlijks gastheer. Het is de thuisbasis van de universiteit van Barcelona onder anderen.

MA's in Barcelona in Spanje

Lees meer

Master Of Arts In De Wereldwijde Studies

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd Deeltijd 9 - 12 maanden September 2018 Spanje Barcelona Madrid +2 more

MA - Master of Arts in Global Studies (60 studiepunten) [+]

Onze graduate programma's, elk met verschillende programma-eisen, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen. De Europese richtlijnen voor het hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-akkoorden. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek voor het afstuderen worden ingediend. Niet alle programma's worden aangeboden op alle campussen. Raadpleeg het programmaschema voor verdere details.

Cursussen

Graduate opleidingen zijn verdeeld in kernvakken en specialisatie cursussen. Keuzevakken kunnen gekozen worden uit een van de geplande cursussen aangeboden op de graduate niveau. Specialisatie cursussen zijn gepland op basis van inschrijvingen en kunnen niet beschikbaar zijn op alle campussen. Specialisatie cursussen gepland zijn beschikbaar voor alle studenten ook als keuzevakken. Raadpleeg het programmaschema voor verdere details. Raadpleeg de cursus overzicht voor de lijst met beschikbare cursussen. Studenten worden geadviseerd om cursussen te voltooien en verdien credits op het hoogste niveau mogelijk te maken.... [-]


Master Of Arts In Communicatiewetenschappen

European College for Liberal Studies
Campus Voltijd Deeltijd 9 - 12 maanden September 2018 Spanje Barcelona Madrid +2 more

MA - Master of Arts in communicatiewetenschappen (60 studiepunten) [+]

Onze afstudeerprogramma's, elk met verschillende programmavereisten, zijn gebaseerd op en zijn volledig compatibel met de gevestigde Europese en Amerikaanse onderwijssystemen . De Europese richtsnoeren voor hoger onderwijs zijn uiteengezet in de Bologna-overeenkomsten. Zodra een minimum aantal studiepunten is behaald, kan een verzoek tot afstuderen worden ingediend. Niet alle programma's worden op alle campussen aangeboden. Raadpleeg het programmaschema voor meer informatie.

cursussen

Graduate cursussen zijn onderverdeeld in kerncursussen en specialisatiecursussen. Keuzevakken kunnen worden gekozen uit een van de geplande cursussen aangeboden op het niveau van de afgestudeerde. Specialisatiecursussen worden gepland op basis van inschrijvingen en zijn mogelijk niet op alle campussen beschikbaar. Gespecialiseerde specialisatiecursussen zijn beschikbaar voor alle studenten, ook als keuzevakken. Raadpleeg het programmaschema voor meer informatie. Raadpleeg het cursusoverzicht voor de lijst met beschikbare cursussen. Studenten worden aanbevolen om cursussen te voltooien en credits te verdienen op het hoogst mogelijke niveau.... [-]


MA In Internationale Samenwerkingsprojecten

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deeltijd 21 maanden September 2018 Spanje Barcelona

Internationale Samenwerking altijd gerelateerd aan twee of meer geïnteresseerd zijn in het uitwisselen van kennis, technieken en de overdracht van technologie, vaardigheden of ervaringen, met als doel om te helpen spelers [+]

Internationale Samenwerking altijd gerelateerd aan twee of meer belanghebbenden om kennisoverdracht technieken en technologieën, vaardigheden en ervaringen uit te wisselen, met als doel de samenwerking bij het zoeken naar voor beide partijen gunstige oplossingen. Deze essentiële geest van internationale samenwerking is het vergroten van haar aanwezigheid in de hedendaagse mondiale samenleving, is het nu een sociaal-politieke, economische en organisatorische, de publieke sector krijgt steeds meer aandacht en zorg van lokale en internationale organisatorische en private , het maken van internationale actoren samenwerking van overheden tot multinationals en lokale NGO's of stichtingen.

... [-]

MA In De Mededeling Van

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)
Online Deeltijd 12 - 24 maanden Open Inschrijving Spanje Barcelona

De Master integreert basisconcepten van communicatie in schriftelijke, audiovisuele en multimedia. Het programma analyseert de belangrijkste gebieden waar contant geld is het proces .... [+]

Master in de Communicatiewetenschappen

&nbsp

We leven in een samenleving waarin alle gebieden van de kennis en menselijke interactie direct om de communicatie met betrekking op drie gebieden: entertainment, informatie en opleiding.

Communicatie met de technologische vooruitgang heeft het proces van het maken, distribueren en het manipuleren van het zijn belangrijke factoren in de wereld. Globalisering, economische en sociale fenomeen, en de samenleving zelf begrijpt ICT als de nieuwe motor van ontwikkeling als gevolg van de toenemende capaciteit voor het opslaan en verspreiden van informatie, en vooral de massale consumptie van.

De Master integreert basisconcepten van communicatie in schriftelijke, audiovisuele en multimedia. Het programma analyseert de belangrijkste gebieden waar het proces is effectieve communicatie. De structuur van de Master in de Communicatiewetenschappen garandeert de deelnemers aan te passen aan een groot aantal gebieden die de creatie, verwerking, opslag en distributie van informatie te maken. ... [-]