Filter
Masters of Arts
Litouwen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vind MA Programma's in Sociale Wetenschappen in Litouwen

Een Master of Arts of MA is een graduaat typisch verdiende na een programma van de studie van de beeldende kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen of een andere, soortgelijke concentraties. Deze programma meestal 1 tot 2 jaar duren.

Sociale wetenschappen helpen studenten om de interacties en systemen binnen de menselijke samenleving beter te begrijpen. Onderwerpen die onder meer vallen, zijn onder meer hoe gemeenschappen en bevolkingen regeringen vormen, wetten maken, economische systemen ontwikkelen of hoe individuen beslissingen nemen.

De Republiek Litouwen is de officiële naam van het land. Het wordt gevonden in noordelijke deel van Europa. Litouwen waardeert wetenschap en techniek in hun onderwijs hoog. Het heeft de fundamentele aspecten van primaire, secundaire en tertiaire niveaus van onderwijs. Litouwen is een andere toonaangevende land in de verstrekking van kunst, wetenschap, techniek en technologische opleidingen. Litouwen heeft een aantal uitdagingen geconfronteerd in het hoger onderwijs de afgelopen jaren, dat leidde tot de oprichting van de 20 universiteiten om de toegankelijkheid te verbeteren.

Master of Arts Opleiding in Sociale Wetenschappen in Litouwen

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Sociale Wetenschappen, Litouwen

Andere opties binnen dit vakgebied:
Kaunas University of Technology

Omdat het overweldigd wordt door veel beveiligingsproblemen in het overheidsbeleid, is het belangrijker dan ooit om dit dynamische proces te begrijpen, om nieuwe risico's ... [+]

Overzicht

Omdat het overweldigd wordt door veel beveiligingsproblemen in het overheidsbeleid, is het belangrijker dan ooit om dit dynamische proces te begrijpen, om nieuwe risico's, bedreigingen en hun beheersmechanismen te kunnen beoordelen. Succesvolle ervaring in het organiseren van politieke studieprogramma's heeft de vorming mogelijk gemaakt van een open en bekwaam team van docenten en wetenschappers, waarvan het afgesproken programma de studenten voorziet van de nodige analytische hulpmiddelen en de experts voorbereidt op de uitdagingen van de 21e eeuw.

Sterke competenties in beleid en veiligheidsanalyse

Afgestudeerden analyseren hedendaags openbaar beleid en beveiligingsprocessen, evalueren deze op nationaal, Europees, internationaal en mondiaal niveau; op professionele wijze overheidsbeleid en beveiligingskwesties identificeren; presenteer hun oplossingen en voorspel de verwachte gevolgen; analyseren van de ontwikkeling en vooruitzichten van openbaar beleid en beveiligingsprocessen.... [-]

Litouwen Kaunas
Vraag informatie aan
Engels,Litouws
Voltijd
18 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands