close

Filters

Resultaten weergeven

Graduate Studies in Sociale Geografie 2020/2021

Het volgen van een Master of Arts (MA) kan afgestudeerden helpen bij het verwerven van hun lange termijn carrièredoelen. Door gespecialiseerde kennis op een bepaald vakgebied te verdienen, komen studenten op de arbeidsmarkt met meer te bieden. Wat is een MA in Human Geography? Deze programma's geven een gedetailleerd beeld van de huidige menselijke problemen rond politiek en menselijke bewe… Meer informatie

Het volgen van een Master of Arts (MA) kan afgestudeerden helpen bij het verwerven van hun lange termijn carrièredoelen. Door gespecialiseerde kennis op een bepaald vakgebied te verdienen, komen studenten op de arbeidsmarkt met meer te bieden.

Wat is een MA in Human Geography? Deze programma's geven een gedetailleerd beeld van de huidige menselijke problemen rond politiek en menselijke beweging. Het aanbieden van een kritisch perspectief op onderwerpen zoals migratie, kan de studie ook verkennen sociale en individuele identiteit, verplaatsing en diaspora, gezondheid en levensduur, en politiek activisme en weerstand. Daarnaast kunnen studenten leren over alternatieve economische praktijken, migratie, kwalitatief onderzoek, ethische perspectieven, versterkte grenzen, media-impact, het maatschappelijk middenveld en sociale attitudes.

De vaardigheden die tijdens de studie worden opgedaan, kunnen studenten op verschillende manieren helpen. Vooral een breder mondiaal perspectief kan de selectie van carrièremogelijkheden uitbreiden naarmate er wereldwijd meer kansen worden geboden. Bovendien kan een goed begrip van sociaal denken en migratie-impact de loopbaanplaatsing verbeteren en hogere salarissen stimuleren.

Met een beetje onderzoek kunnen studenten anticiperen op de potentiële kosten van hun programma. Instellingen bepalen de behoefte aan verschillende vergoedingen en rekenen vaak per termijn. Daarom kunnen factoren zoals locatie en voltooiingsduur de prijs veranderen, en het is altijd een goed idee voor een student om zich voor te bereiden.

Afgestudeerden kunnen veel carrièreperspectieven tegenkomen na hun afstuderen. Studenten kunnen posities vinden als regionale analisten, werken voor lokale overheidsorganisaties om inzicht te krijgen in veranderende populaties en benaderingen; anderen kunnen deelnemen aan belangrijke mondiale organisaties. Ze kunnen ook op meerdere niveaus van de overheid dienen als adviseurs en beleidsmakers. Sommige studenten kiezen verschillende rollen in activistische organisaties, voltooien onderzoek en streven naar beleid. Andere kansen zijn mogelijk posities als journalist, het verkennen van belangrijke migranten- en vluchtelingenverhalen.

Programma's over de hele wereld bieden een MA in Human Geography, en online-opties bieden studenten een speciale kans om te leren. Om deze spannende stap te beginnen, zoekt u naar uw programma hieronder en neemt u rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van uw keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Johannes Gutenberg University Mainz (JGU)
Mainz , Duitsland

Het masterprogramma "Human Geography: Globalization, Media and Culture" richt zich op het heronderhandelen van geografische relaties tussen cultuur en maatschappij in het kade ... +

Het masterprogramma "Human Geography: Globalization, Media and Culture" richt zich op het heronderhandelen van geografische relaties tussen cultuur en maatschappij in het kader van globaliseringsprocessen. De nadruk wordt gelegd op de volgende vragen: Hoe is het verband tussen cultuur, ruimte en samenleving dat door de media is gecommuniceerd, veranderd in het mondiale tijdperk, welke uitdagingen zijn er ontstaan en hoe kunnen deze problemen politiek worden aangepakt? -
MA
Voltijds
Deeltijd
4 semesters
Engels
okt 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op